Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. December 06. 16:58, hétfő | Helyi
Forrás: InfóCegléd - Holló Vivien

Adventi hangversenysorozat II. : Ceglédi Fúvószenekar

Adventi hangversenysorozat II. : Ceglédi Fúvószenekar

A karácsonyt váró adventi hangversenysorozat első állomásának a Városháza díszterme adott helyet, ahol az erdélyi Nagy István Művészeti Líceum énekkara kápráztatta el a hallgatóságot.

Advent második vasárnapján a Református Gyülekezeti Házban hallhattuk a Ceglédi Fúvószenekart. Az idén 10 éves zenekar ünnepi műsorát P. Szabó Zoltánné az Erkel Ferenc Zeneiskola igazgatója nyitotta meg Gerhard Lang, az ő édesanyja és az adventi naptár történetével.

A zenekar tizenkettő műsorszámmal gondoskodott arról, hogy a nézők kikapcsolódjanak és szórakozzanak. Ezek között volt a sokak által ismert Nagy utazás, ahol Zoltay László szólót játszott szárnykürtön,Dr. Perneczky Jánosné pedig zongorán kísérte, Márki Sándor Éljen a nemzet! című száma, amely most már Cegléd város indulója, vagy az Over the rainbow, amelyben Pál Márta énekét kísérte a zenekar. A zenekart vezényelte Perneczky Gábor és Márki Sándor. Befejezésül pedig a Református Általános Iskola tanulói gyertyafénynél énekelve búcsúztatták a közönséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció