Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2010. December 06. 16:58, hétfő | Helyi
Forrás: InfóCegléd - Holló Vivien

Adventi hangversenysorozat II. : Ceglédi Fúvószenekar

Adventi hangversenysorozat II. : Ceglédi Fúvószenekar

A karácsonyt váró adventi hangversenysorozat első állomásának a Városháza díszterme adott helyet, ahol az erdélyi Nagy István Művészeti Líceum énekkara kápráztatta el a hallgatóságot.

Advent második vasárnapján a Református Gyülekezeti Házban hallhattuk a Ceglédi Fúvószenekart. Az idén 10 éves zenekar ünnepi műsorát P. Szabó Zoltánné az Erkel Ferenc Zeneiskola igazgatója nyitotta meg Gerhard Lang, az ő édesanyja és az adventi naptár történetével.

A zenekar tizenkettő műsorszámmal gondoskodott arról, hogy a nézők kikapcsolódjanak és szórakozzanak. Ezek között volt a sokak által ismert Nagy utazás, ahol Zoltay László szólót játszott szárnykürtön,Dr. Perneczky Jánosné pedig zongorán kísérte, Márki Sándor Éljen a nemzet! című száma, amely most már Cegléd város indulója, vagy az Over the rainbow, amelyben Pál Márta énekét kísérte a zenekar. A zenekart vezényelte Perneczky Gábor és Márki Sándor. Befejezésül pedig a Református Általános Iskola tanulói gyertyafénynél énekelve búcsúztatták a közönséget.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 15. 12:58, péntek | Helyi

Kinek nem jár az ingyenes ellátás?

2021. Január 15. 12:47, péntek | Helyi

Utolsó útjára kísérték

2021. Január 14. 13:26, csütörtök | Helyi

Faadománnyal segít az önkormányzat