Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. Augusztus 10. 20:01, szerda | Helyi

A visszaszámlálás elkezdődött...

A visszaszámlálás elkezdődött...

Augusztus végén bezár a Tiszti Klub

Napra pontosan két hónapja nyitotta meg kapuit Cegléd első közösségi romkocsmája, a Tiszti Klub. A már nyitáskor is beharangozott három hónapos tesztidőszak végéhez közeledve az üzemeltető cég képviselőjével, Balga Gáborral beszélgettünk:

Az Önkormányzat tulajdonában lévő, felújításra váró, romos, használaton kívüli Tiszti Klub kerthelyiségében egy olyan szabadtéri közösségi teret alakítottunk ki, amely a nyáron kellemes és kulturált kikapcsolódási lehetőséget nyújt széles közönség számára.

A programtervet úgy állítottuk össze, hogy abban a fiataloktól az idősebbekig mindenki megtalálhassa a maga kedvére való szórakozást. Azt a célt tűztük ki, hogy a hozzánk betérő látogatók kellemes emlékekkel távozzanak, és számukra a lehető legtöbb élménnyel töltsük meg ezt a nyarat.

📌 mert úgy gondoltuk, legyen ez a nyár egy picit más mint a többi

Az elmúlt 2 hónap tapasztalatai azt mutatják, hogy ez sikerült is. A Tiszti Klub népes közönsége megmutatta, hogy van igény a kulturált szabadtéri szórakozásra, és hogy kell egy hely, ahová, be lehet ülni beszélgetni, ismerkedni, zenét hallgatni, szórakozni, szurkolni, mozizni, művelődni, vagy akár táncolni a szabad ég alatt a város szívében.

Nagy örömünkre olyan korosztályt is sikerült megmozgatunk, akiknek itt Cegléden nincs lehetősége a kulturált, színvonalas szórakozásra.

Programjaink között szerepeltek élőzenés koncertek, filmvetítések, különféle kulturprogramok, előadások, táncház, valamint színpadunkon bemutatkozott számos zenei stílus a retro-tól a jazz-en át egészen a hip-hop-ig. Óriáskivetítőink előtt együtt izgultuk végig a labdarúgó EB mérkőzéseit, és most együtt szurkolhatunk olimpikonjainknak is.

A képviselőtestület döntése értelmében a Tiszti Klub közösségi romkocsma augusztus 31-ig üzemelhet. Az eddigi tapasztalatok és igények alapján tettünk egy kísérletet a megállapodás meghosszabbítására szeptember végéig, ám ehhez a város vezetése nem járult hozzá.

A döntést tudomásul véve augusztus 27-én egy egész napos családi nappal, majd azt követően egy fergeteges nyárzáró bulival búcsúzunk. Köszönjük minden partnerünk támogatását, valamint lelkes közönségünk bíztatását.

Ha még nem jártál nálunk, vagy szeretnél még több élményt gyűjteni, akkor az alábbi kiemelt programokat ajánljuk:

Augusztus 19. (péntek) DumaklubCsenki Attila és Benk Dénes Cegléden!

Augusztus 19. (péntek)AfroDZAQM // Goatmét Sound //

Augusztus 20. (szombat) I Love RIO party

Tiszti Klub Film Klub - kertmozi

Augusztus 27. (szombat) Szuperinfó Családi Nap

További programjainkat folyamatosan frissítjük a facebook-on
--------------------------------------------------------------------------------------------
📞 infoline: 0670 639 2800
👍 facebook.com/tisztiklubcegled

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására