Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 22. 14:03, péntek | Belföld
Forrás: technet

A világ legidegesítőbb mobil alkalmazása

A világ legidegesítőbb mobil alkalmazása

Te bevállalnád?

Mostantól elfelejthetjük a szundival elhallgattatott ébresztő alkalmazásokat. A "világ legidegesítőbb app-ja" csak akkor hallgat el, ha lefotózod pontosan ugyanazt a tárgyat, amit az ébresztő beállításakor is lefotóztál.

Nem is olyan régen jelent meg egy írás itt a Technet.hu virtuális hasábjain arról a lecsaphatatlan ébresztőóráról, amely tulajdonképpen egy fogkefe, és addig nem hagy békén minket, amíg ki nem megyünk a fürdőszobába fogat mosni. Hasonló elven alapul a Sleep If U Can (Aludj, ha tudsz) nevű alkalmazás.

A 2 dolláros iPhone applikáción keresztül lefekvés előtt készítenünk kell egy fényképet, majd reggel, amikor csörög az ébresztőóra, ugyanazt a fényképet kell elkészítenünk vele, amit este, különben nem hagyja abba az ébresztő a csörgést. Nem véletlen, hogy az alkalmazást fejlesztő Park Dong Ki is úgy jellemzi, hogy a világ legidegesítőbb applikációja.

A tökéletes hatás érdekében érdemes valami olyan helyet lefotózni este, amihez ki kell kelni az ágyból. Például a fürdőszobát, a kávésdobozt a konyhában, vagy a bejárati ajtót, és semmiképpen nem a hálószoba plafonját. Az app természetesen nem lesz a felhasználók kedvence, hiszen talán soha senki nem szeretett még igazán egy kitartó és könyörtelen ébresztőórát. Az viszont tény, hogy ennyire hatékony megoldás sincs még túl sokfelé, így a notórius késők, túlalvók és szundi-nyomogatók a munkahelyükre időben beérve elsuttoghatnak egy hálaimát a fényképezős trükk fejlesztőjének...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár