Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Március 05. 12:23, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

A végső küzdelem

A végső küzdelem

Véget ért a Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 2011-2012 szezonja.

A Jazz Cafe nem állt ki utolsó mérkőzésére, ezért a Revans játék nélkül gyűjtötte be a három pontot.

A Showder Club számára nagyon fontos mérkőzésen teljes játékos kerettel állt ki és „egészpályás letámadást” játszott. Nem volt elveszett labda. A Kedvencek sem feltett kézzel voltak a pályán, de csak megnehezíteni tudták ellenfelük győzelmét. A Showder 6-2 arányú győzelmével megszerezte az alsóház bajnoki címét.

Az alsóház „alsóházi rangadóján” a Hungária ragadta magához a kezdeményezést és vezetett már 4-1-re is, de mint már oly sokszor nem voltak képesek megtartani a vezetésüket. A Zsaruk küzdeni tudásból ötösre vizsgáztak, hatalmas akarással a tíz perccel a vége előtt nagy hajrába kezdtek és megfordították az eredményt, nyerek 5-4 arányban.

A Bercelona vasárnap délutáni szunyókálós állapotban lépett pályára, amit a friss, erőtől duzzadó Dort Grund játékosok kihasználtak. Két tehetséges futballista, Oldal Tibor (3), Viniczai Viktor (2) irányításával magabiztosan nyertek 7-2 arányban.

Az Ön-Ért csapata tizenöt percig húzgálta az oroszlán bajszát. Már az első percben vezettek 1-0-ra, majd utána 2-1-re is. De a tizenötödik perc környékén felébredt a Pákozdi Hús támadó sora is és ettől kezdve magabiztosan szerezték góljaikat a csere nélkül felálló, egyre jobban elfáradó Ön-Ért ellen. A Pákozdi Hús 9-3 arányú győzelme azt jelentette, hogy a torna 15 éves történetében először, pontveszteség nélkül szerezte meg egy csapat a bajnoki címet.



A CFE csapata megismételte csütörtöki szereplését, pontosabban nem szereplését. Újra nem tudott kiállni…… A Pákó csapata így játék nélkül szerzett három pontot.

Az Alfa a rájátszásban létszám gondokkal küzdött, de most az fordult elő, hogy a dobogós Autó Kelly Keverton csapata nem tudott kiállni kellő létszámban. Ettől a kis bakitól eltekintve barátságos hangulatú, felejthető mérkőzésen az Alfa nyert 7-2 arányban.

A forduló igazi rangadóval végződött, amit azt tett még pikánsabbá, hogy a győztes magáénak tudhatta a harmadik helyet. Ennek megfelelően két percnyi bemutatkozó mozgás után a szó jó értelmében egymásnak estek a csapatok. Egy-egy büntető mindkét oldalon (1-1), majd Süveges bombagólja (2-1) után félidőben a Piszkos Frednél volt az előny. A második félidőben a Mirror Fashion más fordulatra kapcsolt és állva hagyta ellenfelét, megfordítva az eredményt 4-2 arányban nyert és győzelmével fellépett a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

Fotó: Kisfaludi István

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem