Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Március 09. 12:44, hétfő | Helyi sport

A tavaszi napsütés sem hozta meg a lendületet

A tavaszi napsütés sem hozta meg a lendületet

Egy gól született, azt sem mi rúgtuk

Ragyogó napsütésben futottak ki a csapatok a Merkantil Bank Liga tavaszi harmadik fordulójában. Azonban gyorsan sötét felleg szállt a pálya fölé, amikor Germán az 5. percben a vendégeket jutatta vezetéshez egy közeli, jól helyezett fejes góllal. Látszott, hogy nagyon megfogta a csapatot a bekapott gól. Jobbára a mezőnyben folyt a játék komolyabb helyzetek nélkül.

A félidő zárásaként egy ellenféltől kapott labdából a kiugró szegedi csatár nagyot segíthetett volna csapatának, de a hazai pálya göröngyei eltérítették a bal alsó sarok felé tartó labdát, a helyzet kimaradt. Sajnos a második játékrészben sem tudtunk ellenfelünk fölé nőni és a kapujukba sem találtunk be, így a mérkőzés elején szerzett góllal a Szeged elvitte a 3 pontot.

Ceglédi VSE – Szeged 2011 Grosics Akadémia 0-1

Gólszerző: Germán (5’, 0-1)
Ceglédi VSE: Tóth – Oláh, Albert, Makrai, Pesti, Koncz (Nagy), Dóczi, Majoros (Szabó D.), Koós, Pantovic (Kormos), Balog

Szabó István vezetőedző: Korán hátrányba kerültünk és ez meghatározta az egész mérkőzést. A Szeged tördelte a játékot, mi pedig nem tudtuk feltörni védekezésüket. Nehéz helyzetben vagyunk, de most kell „csapatként” megoldani a következő hetek feladatait! Képesnek tartom játékosaimat erre és töretlenül bízom is bennük.

Szabó Attila
fotó: Takács Tamás

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem