Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 08. 13:35, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

A SZIN-en kétszer estem szerelembe! Kétszer! És nem ugyanabba…

A SZIN-en kétszer estem szerelembe! Kétszer! És nem ugyanabba…

Véget ért a fesztivál időszak… Sajnos. Az ember nosztalgiázik… jó koncertek, finom sörök és szerelmek…

Mindig is szerettük egymást, de most fellángolt újra! Mindig is kedves volt nekem, de augusztus 26-án megint olyat csinált, hogy kettéállt a fülem! Jó volt együtt! A Zanzibar zenekar a SZIN-en 16 órakor a tűző napra is össze tudott szedni jó pár embert. Valamiért megint megfogtak. Olyan jó volt látni Doni, Fear Of Silence izmait, Miki örömét, amely ceglédieknek szólt, Sidi-t ahogy zúzott és Ritát. Őt csak úgy szimplán. VEGYÉK VISSZA A GIMI ÉNEKKARÁBA! Köszönöm! Ezek az emberek zenészek te jó ééég! :)

Mondjuk sokat nem kellett várni, hogy megcsaljam őket… Elnézést! Diana King vérprofizmusa padlóra tett. És az a hang… Varázs! Ha egyszer még valaha jön, ismét akarok szeretkezni a hangjával. A nő csúnya, de a hangja… Mondtam már, hogy jó a hangja? Nem vágja át az embereket. Énekel!

Viszont, akit soha nem fogok szeretni, mint embert. Ő Attila, a Patakiék gyermeke! De amit az EDDA csinált. Tudod, amikor azt hiszed, unod a Gyere őrültet, meg unod a Hűtlent… Nah, amikor élőben hallod jössz rá, unod a Te a francot! Nem tudod nem szeretni az EDDA-t!!! Pataki Attila ne legyen miniszterelnök. Maradjon csak zenész. Ahhoz ért, nem úgy a politikához... Köszönjük! :)
SÜVI

Címkék: süvi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció