Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Február 02. 09:24, kedd | PR
Forrás: (x)

A szabadidő anyagokból nem csak sportruházat készülhet

A szabadidő anyagokból nem csak sportruházat készülhet

A textilipar is folyamatosan fejlődik, így nem csoda, ha egyre többféle anyag kerül a piacra.

A szabadidő anyagok egyre népszerűbbek nem csak a profi, hanem a hobbyvarrók számára is, hiszen egyre többen választják hobbiként a varrást szabadidős tevékenységként.A szabadidő vagy futter anyagok is nagyon népszerűek, hiszen nagyon változatos mintázatban és színben kaphatók és nagyon sok mindent lehet ezekből az anyagokból készíteni.

Szabadidő vagy futter anyagok

A szabadidő anyag, mint ahogyan a nevében is benne van, legfőképpen az olyan ruházat készítését teszi lehetővé, amely ruhákat a szabadidőnkben hordunk. Emellett ezeket az anyagokat a modern jelzővel is elláthatjuk, hiszen ezek a textilek is követik az aktuális trendeket. A minőségi futter anyag a legmagasabb minőséget képviseli a piacon, amely anyagot a Takoy webáruházban is megvásárolhatjuk.

A szabadidő anyagok típusai

A szabadidő anyagok között válogatva, a Takoy méteráru és textil webáruházban, találkozhatunk fésült, vastagabb súlyú, Milano, Oskar, egyszínű és dizájnos/mintás anyagokkal. Ha körülnézünk a Takoy webshopban, láthatjuk, hogy a színek skálája végtelen. Többek között fáradt rózsaszín, cékla, amarant, blue moon, sötétzöld, smaragd, szeder színekkel találkozhatunk.

A dizájnos, mintás anyagokat is a magas minőség jellemzi. A különféle minták között fellelhetők a dinoszauruszok, rénszarvasok, de találunk itt fehér alapon szépséges bazsarózsákat, vagy kis állatkás anyagot.

Természetesen, nem csak a szabadidő anyagok alkalmasak sportruházat készítésére, hanem a poliészter anyagok is, hiszen ezek az anyagok rugalmasak, és igazán alkalmasak arra, hogy akár melegítő alsó, vagy sport felső készüljön belőle.

A sokoldalú poliészter

A textiliparban, a minőségi poliészter anyag népszerűsége azért is töretlen, mert nagyon jó ezzel az anyaggal dolgozni, illetve sokféle ruhatípus készítésére is alkalmas. Harmadik előnye, hogy ezerféle színben kapható.

A poliészter előnyös tulajdonságai

Tehát a poliészter anyag is egy kedvelt anyag azok körében, akik szeretnek varrni, hiszen ez az anyag is nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik. A poliészter anyag szálai erősek, nem kopnak gyorsan és nagyon rugalmasak. A különféle szabadidős tevékenységekhez gyakran választanak poliészterből készült anyagot, mivel gyorsan szárad, ami nagyon előnyös sportolásnál, amikor is gyakran megizzadunk.

A Takoy méteráru és webáruházban nagyon sokféle színben vásárolhatunk poliészter anyagot. Többek között a következő színek lelhetők fel a webshopban: narancssárga neon, fehér, mintás türkiz, vaj, sötétkék, ekrü, világossárga, mélypiros, téglaszínű, fáradt rózsaszín.

A fotó forrása:
Parilov / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.