Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Szeptember 23. 18:59, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

A NAGY Toborzó összefoglaló

A NAGY Toborzó összefoglaló

Az elmúlt hétvége eseményei

A hétvége eseményei ismét bebizonyították, hogy Kossuth „apánk” még így 165 év távlatából is képes komoly tömegeket mozgósítani a városban.

Az idei Kossuth toborzó a programokat és az arra érkező látogatószámot tekintve is túlszárnyalta az eddigi évek rendezvényeit. Az idén már négy naposra nőtt rendezvény ideje alatt több százan látogattak ki toborzó beszéd tiszteletére rendezett ünnepség eseményeire.

A színes program-kavalkádban csak az nem találta meg a maga kedvére való szórakozást, aki nem kereste. A gyermekprogramoktól az élő koncertekig mindent felvonultató eseménysorozat rengeteg érdeklődőt vonzott és igazi fesztiválhangulatot csempészett csendes kisvárosunk életébe.

A programok mellett a kirakodó vásárok nyüzsgő forgataga, az ízletes ételek csalogató illata, valamint a különböző boros, pálinkás bódék vonzereje sem volt elhanyagolható. Szerencsére az „égiek” is kegyesek voltak hozzánk, az időjárás kifogástalan volt. Mindent összevetve egy igazán mozgalmas, és eseménydús hétvége áll mögöttünk.

Hétfő reggelre már csak az üressé vált bódék és szétszerelt sátrak emlékeztetnek a hétvége eseményeire. Egy alapos takarítás és némi tereprendezés után pedig minden visszatér a régi, megszokott kerékvágásba.

Jövőre azonban újra lesz mit ünnepelnünk, addig is a Kossuth toborzóról készült képgalériánkkal idézzük vissza az ünnepi hangulatot.

>>> KÉPGALÉRIA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció