Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. December 16. 14:18, péntek | Sport
Forrás: mno.hu

A Milan az Arsenalt, a Chelsea a Napolit kapta

A Milan az Arsenalt, a Chelsea a Napolit kapta

A slágermeccsnek a Milan és az Arsenal párharca ígérkezik.

- Az Olympique Marseille az Internazionale ellenfele lesz.

- Husztiékhoz, Szentpétervárra utazik az SL Benfica.

- A CSZKA Moszkvának jutott a Real Madrid.

- A Bayer Leverkusen otthonába a címvédő Barcelona látogat.

- A Manchester United-ölő FC Basel a Bayern Münchent látja vendégül.

- Az AC Milan slágergyanús mérkőzésen az Arsenalt fogadja.

- Az SSC Napoli ellenfele a Chelsea lesz.

- Olympique Lyon az APOEL Nicosiával találkozik.

A párosítások:

Lyon-APOEL

„Voltak ötleteink a sorsolás előtt, hogy mit szeretnénk, nagy együttesek voltak a lehetséges ellenfelek között. Az APOEL nagyszerű csoportkört zárt, vigyáznunk kell velük. Az első mérkőzést odahaza játsszuk, de ennek ellenére vigyáznunk kell velük. A hátsó ajtón csúsztunk be a zágrábi mérkőzésen, nehéz időszakon mentünk keresztül, úgy otthon, mint a nemzetközi színtéren, de márciusra csúcsformába kell lendülünk. Odahaza szenzációs hangulatra számítunk, és nagyon szomorúak lennénk, ha nem jutnánk tovább ebből a párosításból” – mondta Jean-Michel Aulas a Lyon elnöke.

Napoli-Chelsea

AC Milan-Arsenal

„Egy klubot sem becsültünk le. Az AC Milan rendkívül nagy csapat, és a múltja is alátámasztja ezt, reméljük a történelem megismétli önmagát, és ismét sikerül rajtuk túljutnunk. Ha tovább akarunk jutni le, kell győznünk őket” – így David Miles, az Arsenal főtitkára.

Basel-Bayern München

„Jól ismerjük őket, a csoportkörben tavaly együtt szerepeltünk, és mindkét csapatnak jó, hogy újra találkozhatunk, a Basel Manchester United elleni játéka óvatosságra int. Mi vagyunk az esélyesek, ez biztos, de nem szabad lebecsülnünk a Baselt, normál esetben azonban tovább kell jutnunk. Nagyon fontos, hogy a döntő meccs odahaza van, főleg, hogy minden hazai találkozót megnyertünk eddig, így a visszavágót, hogy otthon játsszuk, a lehető legjobb” – mondta Karl Hopfner a Bayern működtető gazdasági társaság elnökségének tagja.

Leverkusen-Barcelona

„Kicsit később lett volna jó találkozni a Barcelonával, mondjuk a nyolc között, talán a világ legjobb csapatával kerültünk össze. Nem tudom van-e gyengéjük, biztos szép lesz megmérkőzni velük, de ennél nehezebb feladat aligha jöhetett volna” – mondta Wolfgang Holzhäuser a leverkuseniek részéről.

CSZKA Moszkva-Real Madrid

„Futballban soha nem tudhatjuk mi a jó sorsolás, veszélyes csapat a CSZKA. A másik nehézség, hogy februárban játszunk Moszkvában, hideg lesz és a pálya minősége sem lesz tökéletes. Ebben az esztendőben jól játszunk, de oda kell figyelnünk, egy rossz este, egy rossz meccs meghatározó lesz az egyeneskieséses szakaszban” – Emilio Butragueno, a Real Madridtól.

Zenit-Benfica

Marseille-Internazionale

„Nagy futballhatalomnak számító ország párharca lesz ez, két egymást jól ismerő edző párharca lesz. A Marseille nemzetközileg tapasztalt csapat, joggal bízom két nagyon jó színvonalú mérkőzésben, és ha a sérültjeink felépülnek, minden esélyünk megvan a továbbjutásra” – mondta Luis Figo, az Inter nagykövete.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.