Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 16. 11:51, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

A Mester marad

A Mester marad

Kökény István újabb két évre leszerződött.

Kökény István vezetőedzői mandátuma ez év júliusáig szólt. A héten pedig ennek meghosszabbítására került sor.

Kökény István idestova 10-12 éve vesz részt a csapat felkészítésében, három éve pedig vezetőedzőként is része szakmai stábnak. Szerződésének mostani frissítésével újabb két évre (2015. július 01-ig) biztosította helyét az egyesületnél.

A csapat sikeres évet tudhat maga mögött, elérte az eléje kitűzött célt, ezért nem is volt kérdés az újabb megállapodás. Ahogy azt Kökény István kiemelte, "a Borsos család irányítása óta maximális a bizalom és az együttműködés a tulajdonosok és csapatvezetés között. A közösen kitűzött célok és az összetartás sokat segít a közös munkában."

A vezetőedző még hozzátette, „nagy hálával és köszönettel tartozunk a ceglédi szurkolótábornak is, akik nagyban hozzájárultak a csapat sikeréhez. Ritka manapság egy ilyen erős szurkolótábor, mint a miénk, és erre nagyon büszkék vagyunk. Sokat jelent a csapatnak és óriási lendületet ad a fiúknak, hogy mind a hazai, mind pedig idegenbeli mérkőzések során biztatják, támogatják őket, amit ezúton is nagyon köszönünk nekik.

A csapat jelenleg most levezető edzését végzi, és néhány frissítő edzéssel készül a jövő heti (május 26.) Orosháza elleni mérkőzésre. Kérdésünkre Kökény István elárulta, hogy bár a fiúk a Pécs elleni fájó vereséget követően nagyon készültek utolsó haza mérkőzésükre, mégsem csüggednek a Balatonfüred elleni mérkőzés miatt. A szezon végéhez képpest is jól teljesítettek, és az utolsó percekig tudták tartani a lépést a védekezésben köztudottan nagyon erős csapattal.

Jövő heti utolsó mérkőzésüket idegenben az Orosháza ellen vívják majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció