Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Január 06. 16:07, kedd | Helyi sport
Forrás: Ceglédisport

A legsportszerűbb B közép

A legsportszerűbb B közép

A ceglédi kézilabda sport nem lenne ilyen sikeres nélkülük.

Hagyományosan a Ceglédi KK SE mérkőzésein buzdítják a fiúkat, de újabban már a lányok NB II.-es meccsein is megtalálhatjuk őket a lelátókon. Júniusban, amikor a Ceglédi Kék Cápák Érden játszották a bajnoki döntőt, fergeteges hangulatot teremtve, egyszerűen belehajszolták a csapatot a győzelembe. Megszólaltattuk a ceglédi "B" közép két tagját, akik örömmel osztották meg olvasóinkkal élményeiket:

Mi inspirál benneteket a kézilabda szeretetére?

Varga László: - A kézilabda sport Cegléden a hagyománya miatt mindenképpen támogatni való, emellett nagyon sok embert megmozgat. A "B" középben szurkolók és az azon kívüliek is sportbaráti szeretettel jönnek el a mérkőzésekre. Kialakult egy közösség, ami az összetartozásunkat és a sportág iránti szeretetünket, támogatásunkat mutatja. Ez megmutatkozik a szurkolásunk mivoltában és minőségében is. A mi célunk az, hogy a magunk módján támogassuk a csapatot. Örülök, hogy ebbe a közösségbe tartozom!

Imregi Zsolt : - Gyerekkorunk óta belénk ivódott a kézilabda sport szeretete. Pár év kihagyás után, újra egy olyan baráti társaságot találtunk, akikkel úgy érezzük, hogy ezt a csapatot buzdítani kell. Nagyon jó barátokkal, emberekkel ismerkedtünk meg, akikkel a magánéletben is összejárunk és ha tehetjük, idegenbe is elkísérjük a csapatot. Szeretnénk, ha sokáig megmaradna NB I.-es szinten a csapat.

Elég változatos a szurkolásotok. Különböző rigmusok és ritmusok váltják egymást a meccs folyamán. Külön készültök erre?

Varga László : - Nem igazán szoktunk külön készülni. A meccs ritmusa adja, hogy mit dobolunk, éneklünk, kiabálunk.

Imregi Zsolt : - Minden meccs más, mindegyik meccsen másképp kell szurkolni. Amikor mindenki szurkol és zúgnak a dobok, az megadja a mérkőzés hangulatát. Egy biztos ! Megfogadtuk, hogy a sportszerű szurkolás hívei vagyunk, tehát semmilyen trágár szó a szurkolótábor száját nem hagyta el az elmúlt két évben.

Melyik az a mérkőzés, amire a legszívesebben gondolsz vissza?

Varga László : - Amikor most ősszel Budapesten a Pler ellen 14 góllal nyertünk, az nekem felemelő érzés volt. Sokan szurkoltunk, remek volt a hangulat. Idegenben ennyi góllal bárkit is megverni, az egy komoly eredmény.

Mit üzennél azoknak, akik szívesen csatlakoznának hozzátok, de valami miatt eddig még nem jutottak közétek?

Imregi Zsolt: - Mindenképpen jöjjenek ki egy meccsre, érezzék meg a hangulatát. Próbáljanak kicsit közelebb kerülni hozzánk és az a hangulat, ami itt van, biztosan meg fogja érinteni őket.

Utolsó mondatként mit nyilatkozok még?

Varga László - Imregi Zsolt : - HAJRÁ CEGLÉD!!

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem