Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2019. Július 08. 18:00, hétfő | PR

A környezettudatos és hatékony ragasztószalagok nyomában

A környezettudatos és hatékony ragasztószalagok nyomában

Otthonunkat szeretjük csinosítani, dekorálni. A falfelületekre naptár, képek, dísztárgyak kerülnek. Ilyenkor jól átgondoljuk, hogy hova verjük a szeget, vagy használjunk-e fúrót. De van egyszerűbb megoldás is!

A falak dekorálására, vagy falra szerelhető tárolók felrakására sokáig a kalapáccsal bevert szög, vagy a fúró segítségével elhelyezett csavar volt a megoldás. A tárgyak helyének eldöntése hosszú folyamat volt, hisz, ha elkerülnek a falról a dekorációk, akkor annak helyén csúnya lyukak éktelenkednek. Azt is számba kellett venni, hogy technikailag tudunk-e fúrni, kalapálni az adott falrészen.

Egyszerűen és könnyedén eltávolítható ragasztócsíkokkal

A könnyebb tárgyak felszerelésére van egy másik, könnyebb, gyorsabb megoldás, és ha eltávolításra kerülne a sor, az egyszerűen kivitelezhető, és nem hagy nyomot maga után. A kétoldalas ragasztószalagok bárhol megtapadnak. Használhatóak érzékeny anyagokon, mint a tapéta vagy lakkozott felületek. Innen is tökéletesen, biztonságosan és nyom nélkül tudjuk a tárgyat és a ragasztófelületet eltávolítani.

Eltávolítható ragasztócsíkok akár 2 kg-os terhelésre is

Különféle méretű ragasztócsíkok kaphatóak, így ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbbet. Van olyan méret, mely poszterek rögzítésére alkalmas, hogy azok szakadásmentesen épségben eltávolíthatóak legyenek, ha már nem szeretnénk a falon tudni őket. De vannak olyan, nagy ragasztócsíkok is, melyek akár 2 kg súlyt is képesek a falon tartani, biztonságosan.
Néhány tipp az eltávolítható ragasztócsík használatához

A ragasztószalaggal rögzíthetünk fel kulcstartót, sminktükröt, a szerszámoknak egy akasztót, vagy csak egy nagy papírt, melyre a gyermekek firkálhatnak. A technológiának köszönhetően a ragasztószalagok nem csak beltéri, hanem kültéri használatra is tökéletesek, mert jól viselik az időjárás hatásait.

A csíkok felhasználásának csak a kreativitás szab határt. Hisz nemcsak falra való rögzítésre alkalmas. Egy gyertyatartóból és tálcából készíthetünk segítségével egy kínálót, de gyermekünk kismotorját is felturbózhatjuk a segítségükkel és így könnyedén egy nagyon vagány gyermek rendőrmotort is készíthetünk. Érdemes beszerezni belőle pár méretet és fajtát, hogy ha szükség lesz rá, akkor kéznél legyen.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 09. 15:30, szerda | PR

Soha nem látott kihasználtságon állnak a budapesti irodák

Robbanásszerűen növekszik a Budapest területén épített irodák száma, és a válság óta új csúcson járnak a budapesti irodák kihasználtsági mutatói. Megnéztük, hogy melyek a legnépszerűbb kerületek.

2019. Október 09. 15:28, szerda | PR

Ferihegy taxi vagy saját jármű - Mi a legjobb döntés a reptérre?

Ha repülővel utazunk, vagy a reptérre szeretnénk valakiért kimenni, akkor az egyik fontos kérdés, hogy mivel jussunk ki oda időben. Közlekedhetünk közvetlen buszjárattal, vonattal, valamint választhatjuk az autót -

2019. Október 04. 13:20, péntek | PR

Takaró, vendégmatrac, fényfüggöny, mágneses falitábla - Tchibo webáruház

A Tchibo webáruháznak hetente eltérő kínálata van, az e heti kínálatból szemezgetünk most.

2019. Október 04. 13:12, péntek | PR

Horvátország nemzeti parkjai

Horvátországba nem csak a strandolás miatt érdemes ellátogatni. Egy őszi hosszú hétvége vagy az őszi iskolai szünet kiválóan alkalmas arra, hogy felfedezzük a horvát nemzeti parkokat.