Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2019. Július 08. 18:00, hétfő | PR

A környezettudatos és hatékony ragasztószalagok nyomában

A környezettudatos és hatékony ragasztószalagok nyomában

Otthonunkat szeretjük csinosítani, dekorálni. A falfelületekre naptár, képek, dísztárgyak kerülnek. Ilyenkor jól átgondoljuk, hogy hova verjük a szeget, vagy használjunk-e fúrót. De van egyszerűbb megoldás is!

A falak dekorálására, vagy falra szerelhető tárolók felrakására sokáig a kalapáccsal bevert szög, vagy a fúró segítségével elhelyezett csavar volt a megoldás. A tárgyak helyének eldöntése hosszú folyamat volt, hisz, ha elkerülnek a falról a dekorációk, akkor annak helyén csúnya lyukak éktelenkednek. Azt is számba kellett venni, hogy technikailag tudunk-e fúrni, kalapálni az adott falrészen.

Egyszerűen és könnyedén eltávolítható ragasztócsíkokkal

A könnyebb tárgyak felszerelésére van egy másik, könnyebb, gyorsabb megoldás, és ha eltávolításra kerülne a sor, az egyszerűen kivitelezhető, és nem hagy nyomot maga után. A kétoldalas ragasztószalagok bárhol megtapadnak. Használhatóak érzékeny anyagokon, mint a tapéta vagy lakkozott felületek. Innen is tökéletesen, biztonságosan és nyom nélkül tudjuk a tárgyat és a ragasztófelületet eltávolítani.

Eltávolítható ragasztócsíkok akár 2 kg-os terhelésre is

Különféle méretű ragasztócsíkok kaphatóak, így ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbbet. Van olyan méret, mely poszterek rögzítésére alkalmas, hogy azok szakadásmentesen épségben eltávolíthatóak legyenek, ha már nem szeretnénk a falon tudni őket. De vannak olyan, nagy ragasztócsíkok is, melyek akár 2 kg súlyt is képesek a falon tartani, biztonságosan.
Néhány tipp az eltávolítható ragasztócsík használatához

A ragasztószalaggal rögzíthetünk fel kulcstartót, sminktükröt, a szerszámoknak egy akasztót, vagy csak egy nagy papírt, melyre a gyermekek firkálhatnak. A technológiának köszönhetően a ragasztószalagok nem csak beltéri, hanem kültéri használatra is tökéletesek, mert jól viselik az időjárás hatásait.

A csíkok felhasználásának csak a kreativitás szab határt. Hisz nemcsak falra való rögzítésre alkalmas. Egy gyertyatartóból és tálcából készíthetünk segítségével egy kínálót, de gyermekünk kismotorját is felturbózhatjuk a segítségükkel és így könnyedén egy nagyon vagány gyermek rendőrmotort is készíthetünk. Érdemes beszerezni belőle pár méretet és fajtát, hogy ha szükség lesz rá, akkor kéznél legyen.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 17:59, hétfő | PR

Zsaluzia kisokos verőfény ellen

Majdnem redőny, majdnem reluxa, mégis egészen más. Bemutatjuk az árnyékolás egy kevésbé ismert, de egyre népszerűbb, korszerű és tartós megoldását, amely igazi felüdülést hoz a nyári forróságban!

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:48, csütörtök | PR

Matrac a babának - fontosabb, mint gondolnánk

Az első ágy és benne az első matrac nagyon lényeges a gyerekeknek. Ha csak arra gondolunk, hogy az újszülöttek 16-17 órát alszanak - bár van, aki már születése után is csak 10 órát -, akkor ez teljesen érthetővé válik.