Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2019. Július 08. 18:00, hétfő | PR

A környezettudatos és hatékony ragasztószalagok nyomában

A környezettudatos és hatékony ragasztószalagok nyomában

Otthonunkat szeretjük csinosítani, dekorálni. A falfelületekre naptár, képek, dísztárgyak kerülnek. Ilyenkor jól átgondoljuk, hogy hova verjük a szeget, vagy használjunk-e fúrót. De van egyszerűbb megoldás is!

A falak dekorálására, vagy falra szerelhető tárolók felrakására sokáig a kalapáccsal bevert szög, vagy a fúró segítségével elhelyezett csavar volt a megoldás. A tárgyak helyének eldöntése hosszú folyamat volt, hisz, ha elkerülnek a falról a dekorációk, akkor annak helyén csúnya lyukak éktelenkednek. Azt is számba kellett venni, hogy technikailag tudunk-e fúrni, kalapálni az adott falrészen.

Egyszerűen és könnyedén eltávolítható ragasztócsíkokkal

A könnyebb tárgyak felszerelésére van egy másik, könnyebb, gyorsabb megoldás, és ha eltávolításra kerülne a sor, az egyszerűen kivitelezhető, és nem hagy nyomot maga után. A kétoldalas ragasztószalagok bárhol megtapadnak. Használhatóak érzékeny anyagokon, mint a tapéta vagy lakkozott felületek. Innen is tökéletesen, biztonságosan és nyom nélkül tudjuk a tárgyat és a ragasztófelületet eltávolítani.

Eltávolítható ragasztócsíkok akár 2 kg-os terhelésre is

Különféle méretű ragasztócsíkok kaphatóak, így ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbbet. Van olyan méret, mely poszterek rögzítésére alkalmas, hogy azok szakadásmentesen épségben eltávolíthatóak legyenek, ha már nem szeretnénk a falon tudni őket. De vannak olyan, nagy ragasztócsíkok is, melyek akár 2 kg súlyt is képesek a falon tartani, biztonságosan.
Néhány tipp az eltávolítható ragasztócsík használatához

A ragasztószalaggal rögzíthetünk fel kulcstartót, sminktükröt, a szerszámoknak egy akasztót, vagy csak egy nagy papírt, melyre a gyermekek firkálhatnak. A technológiának köszönhetően a ragasztószalagok nem csak beltéri, hanem kültéri használatra is tökéletesek, mert jól viselik az időjárás hatásait.

A csíkok felhasználásának csak a kreativitás szab határt. Hisz nemcsak falra való rögzítésre alkalmas. Egy gyertyatartóból és tálcából készíthetünk segítségével egy kínálót, de gyermekünk kismotorját is felturbózhatjuk a segítségükkel és így könnyedén egy nagyon vagány gyermek rendőrmotort is készíthetünk. Érdemes beszerezni belőle pár méretet és fajtát, hogy ha szükség lesz rá, akkor kéznél legyen.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Június 07. 12:18, vasárnap | PR

Napkollektort minden házhoz - avagy a megújuló energia előnyei

A megújuló energiaforrások, így a nap energiájának felhasználása is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

2020. Június 07. 12:10, vasárnap | PR

Elvesztetted a munkád? Segít a nyelvvizsga, hogy másikat találj!

Munkát találni válság idején nehéz dolog, de nem lehetetlen. Apró előnyök, mint a nyelvvizsga, segíthetnek kitűnni a többi álláskeresővel közül. Mutatjuk, hogyan szerezd meg akár teljesen ingyen!

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.