Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Október 05. 14:19, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

A járattörlések ellenére még nem csökkent a Ryanair utasforgalma

A járattörlések ellenére még nem csökkent a Ryanair utasforgalma

Bár a Ryanair ír diszkont légitársaság több szeptemberi járatát is törölte, az utasforgalomra ennek nem volt különösebb hatása a légitársaság friss utasforgalmi adatai szerint.

A cég honlapján közöltek szerint a Ryanair utasainak száma szeptemberben 10 százalékkal 11,8 millióra emelkedett az előző év szeptemberéhez viszonyítva, a járatok töltöttsége 2 százalékponttal 97 százalékra javult. A Ryanair úgy érte el ezeket a számokat, hogy a szabadságkiadás változásai miatt már szeptemberben is számos járatot töröltek.

A Ryanair éves gördülő utasforgalma a hónap végén 127,3 millió volt, 12 százalékkal több, mint tavaly ugyanilyenkor.

Közölték továbbá, hogy a szeptember-márciusi időszakra korábban bejelentett járattörléssel érintett mintegy 20 ezer járat 315 ezer utasával vették fel a kapcsolatot, közülük 308 ezren kértek átfoglalást. A téli és nyári menetrendi időszakra is vonatkozó másik járattörlési akcióban 400 ezer utas érintett, közülük eddig 300 ezren kértek átfoglalást.

A fapados légitársaság szeptemberben két alkalommal is jelentős járattörléseket jelentett be, ezekben mintegy 800 ezer utas érintett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára