Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Szeptember 05. 12:36, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

A győztes csapat mühldorfi kirándulása

A győztes csapat mühldorfi kirándulása

A Restart-Szuperinfó CVSE asztalitenisz szakosztály mühldorfi kirándulása.

Augusztus 26-28 között örömmel tettünk eleget német barátaink meghívásának, mely a szokásos mühldorfi verseny és a volkfeszt azaz sörfesztivál megnyitójának idejére esett.

A győztes csapat balról jobbra: Ferencz Viktor,Lőrinczi Károly,Lele Viktor, Gergye Zoltán,Csáki Rita illetve kísérőnk Martin Kern

Közös vacsora következett egy tipikus Bayor étterem és sörkertben. Szombaton délelőtt kezdődött a verseny melyre nyolc csapat nevezett. Ebből lett két négyes csoport. A ceglédi csapat veretlenül végzett a négyes csoport élén.

A győzelemért a Bad Aibling-i csapattal játszottunk ahol nagy csatában 6:4 arányban győzedelmeskedtünk és így látogatásaink során másodszor végeztünk az élen.
Az este ismét csodálatosan telt a vurslival egybekötött zenés sörsátrakban ahol –közel 18000 ember-szinte mindenki gyerekek felnőttek egyaránt a bayor népviseletbe öltözve táncolt mulatott késő éjszakáig.

A megbeszéltek szerint Mühldorfi barátaink 2012 májusában érkeznek Ceglédre ahol igyekszünk hasonló vendéglátásban részesíteni őket az önkormányzat támogatásával.

Köszönetet szeretnénk mondani vendéglátóinknak azért az extrém törődését amivel fogadtak minket és úgy érezzük hogy kapcsolatunk tényleg szoros barátsággá mélyült. Külön köszönet Molnár Istvánnak és feleségének Ritának valamint Robertnek, Martinnak,Toninak ,Klausnak.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem