Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. November 04. 17:41, kedd | Helyi
Forrás: MTI

A ceglédi vonalon is változik a menetrend

A ceglédi vonalon is változik a menetrend

Több vonat menetrendje is változik Kőbánya-alsó megálló felújítása miatt

Csütörtöktől jö­vő pén­te­kig a bu­da­pest-ceg­lé­di vo­nal fel­újí­tá­sa mi­att vá­gány­zár lép élet­be Kőbánya-alsó meg­ál­ló­he­lyen, ami a mo­no­ri, a la­jos­mi­zsei és az ócsai elő­vá­ro­si vo­na­to­kat, va­la­mint a Kőbánya-Kispest-Székesfehérvár kö­zött köz­le­ke­dő gyor­sí­tott vo­na­to­kat érin­ti - tá­jé­koz­tat­ta a Mávinform ked­den az MTI-t.

A köz­le­mény sze­rint Kőbánya-alsón a pe­ro­no­kat ja­vít­ják és pá­lya­fel­újí­tást vé­gez­nek csü­tör­tö­kön 18 órá­tól jö­vő pén­te­ken haj­na­li 4 órá­ig.

A mo­no­ri elő­vá­ro­si vo­na­lon min­den vo­nat csak Kőbánya-Kispestig, il­let­ve Kőbánya-Kispesttől jár. Munkanapokon 9 és 14 óra kö­zött min­den órá­ban két pár vo­nat köz­le­ke­dik.

A la­jos­mi­zsei és az ócsai elő­vá­ro­si vo­na­tok vég­ál­lo­má­sa is Kőbánya-Kispest lesz, on­nan in­dul­nak vissza Lajosmizsére. Valamennyi Kőbánya-Kispest és Székesfehérvár kö­zött köz­le­ke­dő, gyor­sí­tott vo­nat csak Kelenföldig jár, on­nan for­dul vissza.

A vas­út­tár­sa­ság fel­hív­ta a fi­gyel­met ar­ra, hogy a rész­le­tes vá­gány­zá­ri me­net­ren­dek el­ér­he­tők az aláb­bi lin­ken: http://​www.​mav-start.​hu/​vaganyzar/​vaganyzar.​php; a vál­to­zá­sok meg­ta­lál­ha­tók az Elvira me­net­ren­di ke­re­ső­ben is, va­la­mint a Mávdirekt te­le­fo­nos ügy­fél­szol­gá­la­tán, a 06-40/49-49-49-es te­le­fon­szá­mon is ér­dek­lőd­het­nek az uta­sok.

Címkék: vonatközlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció