Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. December 06. 12:55, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

A ceglédi gladiátor

A ceglédi gladiátor

Hétvégén több magyar harcos bizonyított külföldi gálán, köztük Halmi Viktor, hazánk egyik legnagyobb valetudo tehetsége is.

Halmi Viktor Prágában vett részt a Gladiator Championship Fighting rendezvényen.
Két héttel ezelőtt a második menetben kopogtatta ellenfelét Novosibirsk-ben most pedig Prágában ütötte ki ellenfelét szintén a második menetben Halmi Viktor. Nem mondhatjuk hát, hogy az ifjú ceglédi harcos ülne a babérjain. Viktor a rangos Gladiator Championship Fighting elnevezésű gálán lépett a ketrecbe Jozef Kral ellenében.

A mérkőzésen Viktor kezdett jobban, több ütése és rúgás is betalált, Kral láthatóan tartott a magyar harcos rúgásaitól. Viktor ereje betegsége miatt fogyni kezdett az első menet végére, ám minden probléma nélkül vészelte át az első felvonást. A második menet elején Kral talált pár ütéssel, de Viktor pontosabb volt, egyszer csak Viktor talált egy nagy felütéssel, amitől Kral a ketrecnek dőlt, mire a magyar harcos lerohanta őt és a mérkőzésvezető leállította a mérkőzést! Behívták a ketrecbe az orvosokat is, kiderült ugyanis hogy Viktor azzal a felütéssel, eltörte ellenfele állkapcsát! Viktor tehát egy nagy KO-val mutatkozott be a gálán, melynek pont ezen a rendezvényén avattak bajnokot a váltósúlyban!

hír forrása: totaldamage.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem