Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Március 05. 12:07, kedd | Sport

A Cápa serdülőknek nem sikerült, az U12 kettőt is nyert

A Cápa serdülőknek nem sikerült, az U12 kettőt is nyert

A Ceglédi KK SE Kék Cápák U17 és U12 korosztályi játszottak bajnoki mérkőzéseket múlt héten. A tabella első serdülők a második Malév otthonába utaztak. A rangadó terhét sajnos nem bírták a Cápák, mélyen tudásuk alatt teljesítve 10 góllal alul maradtak. Az U12 gyerekek mindkét bajnoki meccsüket megnyerték Jászberényben a Jászfényszaru és a Székács ellen.

Eredmények:

U17 mérkőzés

Malév Sc – Ceglédi Kék Cápák 37 – 27 ( 16 – 12 )

Budapest, Bud Aréna 50 néző, vezette Barkó, Dobrovits

Cegléd: Sila Réka, Kocsis Anna(kapusok), Kocsis Kata 7(5), Imbre Anna 6, Fleischmann Csenge 3, Fekete Alexandra 3, Kövecses Judit 2, Ferenczi Lili 2, Gigor Stella 1, Kaposvári Vanda 1(1), Benkó Eszter 1, Vidéki Dorina 1, Medveczky Anna, edző Szilágyi József

Hétméteresek: 7/4, ill. 8/6

Kiállítások: 6, ill. 6 perc

Szilágyi József: - Bevallom, magam sem tudom mi történt ezen a mérkőzésen. Az elejétől kezdve kapkodtunk, és ki nem kényszerített hibákból, gyors és könnyű gólokhoz juttattuk ellenfelünket, amíg nekünk minden egyes gólért meg kellett szenvednünk. Nem láttam jönni azt sem, hogy a teher ennyire rányomja a bélyegét a mérkőzésre. Egy – két játékosomtól többet szerettem volna látni a pályán. Olyan hibák jöttek elő most, amiken már azt hittem túl vagyunk. Ennyi eladott labdával, és technikai hibával nem lehet nyerni. A küzdeni akarás átment szenvedésbe, és a védelmünk is egy átjáró ház volt. Hogy pozitívat is mondjak, amikor 5-5 percre sikerült elfelejteni, hogy ez a mérkőzés minimális téttel bír, akkor tudtunk játszani, feljöttünk 2-3 gólra is. De ez sajnos nem tartott ki sokáig. Nagyon sajnálom, hogy ez a mérkőzés így alakult, és megérdemelten nyert a Malév ezen a napon.

U12 mérkőzések

Ebben a korosztályban csak a félidei és a végeredmény kerül rögzítésre.

Jászfényszaru – Ceglédi Kék Cápák 2 – 18 ( 2-5 )

Székács – Ceglédi Kék Cápák 9 – 13 ( 6-2 )

Jászberény 50 néző, vezette Major, Szuromi

Cegléd: Abdelmagid Szonja, Andó Villő, Andó Bogi, Juricza Lilla, Kelemen Kata, Marticsek Réka, Mohácsi Tímea, Stummer Róza, edző Székesi Fanni

Tóth László megbízott edző: - Vasárnapi első meccsünkön Jászfényszaru ellen az ellenfél 2-1-es vezetése után miután legyőztük a kapufát zsinórban 17 gólt lőve magabiztosan nyertünk. A második mérkőzésünk már jóval kiélezettebb volt, de itt egy percig nem adtuk ki az előnyt a kezünkből és végig vezetve nyertünk. A két győzelem mellett a fáradságot is legyőzték a lányok, ezt hozta meg a sikert. Beugró edzőként köszönöm a lányok lelkesedését, és a szép számban minket elkísérő szülők szurkolását.

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.