Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 18. 11:24, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

84 éves idős hölgyet raboltak ki

84 éves idős hölgyet raboltak ki

Az éjszaka folyamán betörtek otthonába és kirabolták az idős ceglédi hölgyet.

Az elmúlt héten a bűncselekmények számát tekintve a megelőző hetihez képest stagnálás látható, ismét átlag körüli számot regisztráltunk. Talán nem is kell mondanom, hogy a vagyon elleni bűncselekmények voltak abszolút túlsúlyban. Megfigyelhető tendencia a városokban, hogy növekedett a lakásbetörések száma, itt felhívom figyelmet arra, hogy a jó szomszédi viszony részeként, ha figyelnek egymás otthonára, jeleznek a rendőrségnek, ha valami gyanúsat észlelünk, sokat tehetnek ingatlanaik biztonsága érdekében.

Fontos, hogy jelentősen lecsökkent a kerékpárlopások száma, ami szerencsésnek mondható.

Két kiemelt bűncselekményről tudok beszámolni:

- Egy rablás történt Cegléden, amikor a Kukorica utcában lakó 84 éves néni zajra ébredt az éjszaka közepén, felkelt az ágyából, akkor már egy ismeretlen személy a lakásában volt. Őt visszalökte az ágyba, majd ott pár percig mozdulatlan volt félelmében, ezután szaladt ki a házból segítséget hívni. Miután visszament a házába, akkor észlelte, hogy a korábban zárt szekrényét az ismeretlen személy felfeszítette, onnan a készpénzét ellopta. A néni az eset során sérülést nem szenvedett.

- Elloptak egy 100.000.-Ft értékű régi személygépkocsit, amely Cegléden a Kossuth Ferenc utcán parkolt. Az elsődleges intézkedések hatására a gépkocsi még az eltulajdonítás napján megkerült, a két elkövető elszámoltatása, gyanúsítottkénti kihallgatására is sor került, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.


Legyenek elővigyázatosak, idegeneket ne engedjenek a házukba, zárják a kapukat és a bejárati ajtókat még akkor is, ha otthon tartózkodnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció