Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Július 24. 14:10, vasárnap | Helyi sport

4 ide - 1 oda

4 ide - 1 oda

Utolsó edzőmérkőzését játszotta a Ceglédi VSE felnőtt labdarúgó csapata a szezonrajt előtt. Jövő héttől már a Békéscsaba elleni NB II-es mérkőzésre készülnek a srácok.

A III. kerület ellen kissé lassabb iramban kezdett a csapat, de végig kontrol alatt tartotta az első perceket, azonban mezőnyfölényt nem sikerült kialakítani. A 20. perctől fokozatosan lendültek játékba a srácok, aminek eredményeként a 33. percben Wild, majd a 36. percben Markó talált be az ellenfél kapujába. A félidő második felében már folyamatosan dominált a csapat, ellenfelünk elvétve jutott el Horváth Gábor kapujáig.

A második félidő úgy kezdődött, ahogy az első véget ért, nálunk volt többet a labda, uraltuk a mérkőzést, végig fölényben játszottunk és folyamatosan alakítottunk ki lehetőségeket az ellenfél kapuja előtt. A játékrész első 10 percén belül egy lövés pattant meg Popovics hátán, ami után szép ívben kanyarodott be a labda a kapuba, 3:0. Majd percekkel később az első komolyabb lehetőségükből szépített a vendégcsapat.

Az utolsó negyedórában, megfelelő keretet adva a mérkőzésnek, Wild alakította ki a 4:1-es végeredményt, egy távoli lövés után.

A csapat a kissé lassabb kezdés után remekül játszott a szép számban kilátogató szurkolók előtt, így remekül hangolt az NB II-es rajtra.

👤 Kezdőcsapat:Horváth G. – Albert I., Makrai, Farkas A. – Csordás – Wild, Markó, Popovics, Valkovszki – Horváth B, Peres

Varga Attila vezetőedző szavai a mérkőzés lefújása után:
Az első húsz perc az nem volt pozitívan értékelhető, nem voltunk elég élesek, nagyon pontatlanul futballoztunk és nem volt gördülékeny a játékunk. Ez így volt egészen az első gólig, ami kicsit megnyugtatott bennünket és utána próbáltuk átvenni a játék irányítását, de az első félidőben ez még nem ment, úgy ahogy én ezt szerettem volna. Félidőben átbeszéltük a csapattal főleg a labda kihozatalokat, hogy mit szeretnénk, hogy szeretnénk, és miért szeretnénk így csinálni, le is tábláztuk és ez a második félidőre hatékonnyá vált és onnan már egyértelmű fölényben futballoztunk. Nem csak a labdakihozatalaink, hanem a formás támadásaink is mutatták, hogy van értéke a csapatnak.

Kőházi Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem