Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2016. Április 29. 19:00, péntek | Helyi sport

Egy hét alatt csodát

Egy hét alatt csodát

Péntek este a Mezőkövesd csapatát fogadta a Ceglédi KK SE.

Egykori NBI-es csapatunk vezér egyéniségei, Jakab László és Varga Péter kedden vették át a felnőtt csapat irányítását.

Reménykedve vártuk, hogy a szoros és kevés határidő alatt csodát tudnak-e tenni és megmenteni a csapatot a kieséstől. 8 meccsel a bajnokság vége előtt még semmi nem dőlt el, a bajnokság még mindig nyílt maradt számunkra.
Ugyan 3 nap alatt nem tudtak csodát művelni a játékosokkal, a Kövesd ellenei mérkőzés mégis bizakodásra ad okot. Az eddig „megszokottól” eltérően nem kellett nagyarányú hátrányból felállnunk, hanem végig fej-fej mellett tudtunk a 2 pontért küzdeni.

A játék képe alapján legalább 1 pontot érdemeltek volna a srácok, akik a mérkőzés eleje óta nagy intenzitással és oda adással küzdöttek. Bírónak most kevésbé ment a játék, de szerencsére Andelic, jól tudta helyettesíteni. Grbovic a tőle megszokott, módon jól játszott és Perisic is vissza találni látszik önmagához. A két szélen játszó Hódi és Országh ugyan vétett 1-1 hibát, de ezt orvosolni tudták. Összességében rájuk se lehet egy rossz szót se mondani. Lepsényi sérült vállal vállalta a játékot, aki nem is vallott szégyent. Védekezésben Sipeki tartotta bennünk a lelket, viszont láthattuk, hogy itt kell a legtöbbet fejlődnünk.

Vereséget szenvedtünk, de a mentális fejlődés egyértelműen látszódott a csapaton. Reméljük a jó folytatást és, hogy jó úton járnak!

Ceglédi KKSE – Mezőkövesdi KC: 27-29 (14-14)

Ceglédi KKSE: Bősz, Abramovic, Nagy, Mojsilov (kapusok), Országh 4, Tóth, Hódi 2, Sipeki, Borsos, Lepsényi 3, Andelic 5, Imregi, Perisic 5, Megyeri, Bíró, Grbovic 8.

fotó: Kisfaludi István (infocegléd fotóarchívum)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem