Városlista
2021. március 1, hétfő - Albin

Hírek

2018. December 09. 07:16, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

16 éves sofőr menekült lopott kocsival a rendőrök elől

16 éves sofőr menekült lopott kocsival a rendőrök elől

A nagyúti körzeti megbízott december 7-én 20 óra 30 perc körül Tófaluban akart ellenőrizni egy Toyota gépkocsit, azonban annak vezetője továbbhajtott és csak Kápolnán állt meg.

Az intézkedés során kiderült, hogy a járművet egy 16 éves sályi fiú vezette, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a járműről kiderült, hogy azt korábban egy verpeléti utcából tulajdonította el.

A rendőrök előállították a fiatalkorút az Egri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és beismerő vallomást tett. Ellene jármű önkényes elvétele bűncselekmény és engedély nélküli vezetés miatt indult eljárás. Az eltulajdonított gépkocsit a nyomozók lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 14:40, vasárnap | Kék hírek

Megszúrta lakótársát egy férfi Vecsésen

Mellkason szúrta egy 46 éves férfi lakótársát Vecsésen, a 36 éves áldozat életveszélyes sérülést szenvedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

2021. Február 28. 08:10, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság a csepeli késes támadót

Letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró - nem végleges végzésében - azt a férfit, aki késsel arcon szúrt egy nőt egy csepeli autóbuszon - közölte a Fővárosi Főügyészség szombaton az MTI-vel.

2021. Február 27. 14:11, szombat | Kék hírek

Megkéseltek egy fiatal férfit Zuglóban

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 23 éves férfi, akit támadója - szóváltás után - Zuglóban, egy buszmegállóban szúrt meg - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

2021. Február 27. 08:00, szombat | Kék hírek

Elítélték a feleségét késsel és baltával megölő férfit

A Tatabányai Törvényszék első fokon 17 év fegyházbüntetésre ítélt egy tatai férfit, aki késsel és baltával megölte a feleségét - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.