Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Cégregiszter | Ingatlan, építés

Garázskapuk webáruháza

2700 Cegléd, Külső-Kátai u. 56.

Prémium minőségű, szekcionált garázskapuk!

Te is a tökéletes garázskaput keresed? Jó helyen jársz!

Társaságunk atermékcsalád prémium minőségű, szekcionált garázskapuit forgalmazza, amik a modern megjelenés mellett kitűnő hőszigetelést is biztosítanak. A 4cm vastagságú "H" bordás panelek a hűtőházaknál is használt poliuretán habbal vannak töltve. Ennek eredménye a K=1.0 W/m²K hőszigetelési tényező!

Az érvényes rendelet háromszoros értéket határoz meg minimális hőszigetelési tényezőként. Ez azt jelenti, hogy a SuperLift™ garázskapuk háromszorosan túlteljesítik a hatályos energetikai előírásokat. Megközeltőleg olyan hőszigetelést biztosítanak, mint egy húsz centis hagyományos téglából készült fal.

Ujjbecsípődés elleni védelem. Rugótörés esetére, biztonsági szerkezet. Dupla sínvezetés. Szemöldökigény: kézi - 100mm, motoro s-150mm. Kisebb szemöldökmagasságnál válassza a fordító görgőt és hátsó tengelyt, "L" 2 alacsony sínvezetést. ISO-9001minősítés.

Fehér bordázott szekcionált garázskapu

Prémium minőségű, szekcionált, modern megjelenésű 'H' bordás garázskapu, 4 cm vastag panelekből (K=1.0 m2k) kitűnő hőszigetelési értékkel. Panel töltőanyaga polyurethane (poliuretán) hab.

GARANCIA:

átrosdásodásra 10 év,
szerkezeti elemek 3 év (karbantartás szükséges),
elektronikai elemek 2 év.

Legyen Ön is partnerünk! Garázskapuk forgalmazására várjuk viszonteladók jelentkezését az ország egész területéről!

Hívja a +36 (30) 875-5501 telefonszámot, vagy írjon az info@garazskapukwebaruhaza.hu email címre.

Forgalmazott, alkalmazott márkák

  • SuperLift™

kapcsolat