Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Cégregiszter | Egészség, életmód

Dent-Stone fogtechnikai kutatólabor

2700 Cegléd, Honvéd utca 9.

Egy mosoly és ami mögötte van

Fogtechnikákra nem jellemző kellemes, családias körülmények fogadják azokat, akik a DST fogtechnikai kutató laboratóriumba látogatnak Cegléden és Győrben egyaránt. A cég vezetője Kő Károly fogtechnikus, aki szakmai felkészültségében bízva 2005-ben Győrben, majd 2011-ben Cegléden alapította meg laboratóriumát. Tartva a nagyszámú konkurenciától próbáltak minőségbeli sikereket elérni szemben az anyagiakkal. Szakmai elismerésüket alátámasztják nagyszámú megrendelőik elégedettsége belföldön és külföldön egyaránt.

Minőséget csakis szigorral, szorgalommal és kitartással lehet elérni. Tapasztalataink szerint, ha csúcsminőséget állítunk elő, csak akkor tudunk jó irányba haladni. Magyarországon egyre nagyobb az igény a minőségi termékek iránt. Ennek függvényében alakítottuk ki az Európai Unió által elvárt követelményeknek megfelelő, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező laborunkat, mely a fogászat minden területén korszerű és precíz munkát biztosít.

Munkatársaim szakirányú fejlődését számos hazai és külföldi tanfolyamokon való részvétellel biztosítjuk. Fontosnak tartjuk az összehangolt csapatmunkát, közvetlen kapcsolattartást, személyes konzultációt fogorvossal és pácienssel egyaránt. Tanuló képzésünk is ezen alapul, megfelelő utánpótlásról mindég kell gondoskodni. Feléjük az elvárásaink kiemelten magasak, aki ezzel lépést tud tartani abból ígéretes fogtechnikus válhat.

Kivehető és rögzített fogpótlásokat egyaránt készítünk, implantátum pótlások, kombinált munkák illetve az esztétikai fogászat keretében teljes kerámia, Cirkónium kerámia és kerámia mikro kompozit munkák is készülnek.

Teljes- és részleges kivehető protézisek Kombinált fogpótlások Fémmentes, esztétikus pótlások Implantátummal rögzített fogpótlások

További szolgáltatások

Ceglédi laboratórium

Győri laboratórium

kapcsolat

  • Cím: 2700 Cegléd, Honvéd utca 9.
  • Telefon: 06 (20) 911 8280
  • E-mail: dstlabor@gmail.com