Blog | FIT FOR YOU
2012. Május 08. 11:59, kedd
Zöldborsós szűzérmék kuszkusz körettel
Tudtad hogy a zöldborsó vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag?
Pl.: A-, C- és B vitamint is tartalmaz, valamint magas kalcium és magnézium tartalma miatt jót tesz a csontoknak és az idegrendszerünknek. Vérnyomás normalizáló hatása is
Hozzávalók:
8 szelet sertés szűzérmék (helyettesíthető csirke-, pulyka-, borjúhússal)
50 dkg konzerv zöldborsó vagy 1kg friss zöldborsó
1 evőkanál rozsliszt
5 evőkanál olívaolaj
1 kisseb fej vöröshagyma
Só, bors, ízlés szerint
1 csomag zöldpetrezselyem
Az oliva olajat felforrósítjuk és a sózott szelethúsokat elősütjük. A visszamaradt olajban a zöldborsót átforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet és pár percig kevergetjük, majd felengedjük vízzel. Sózzuk, fűszerezzük, majd bele reszeljük a hagymát és így párpercig forraljuk. Ezután beletesszük a hús szeleteket, készre pároljuk és a végén megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
Köretnek kuszkuszt,vagy rizst adhatunk hozzá.
Véleményed van? Szólj hozzá!
További bejegyzések a blogban
2015. Október 15. 15:01, csütörtök | FIT FOR YOU
Mitől személyes egy személyi edzés?
Ismerd meg a személyi edzés előnyeit!
2015. Január 28. 16:21, szerda | FIT FOR YOU
Olaszországi fitness őrület Cegléden
A futáshoz lusta vagy? Gyalogolj!