Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Blog | Ceglédi Foci - Kecsó

2014. Szeptember 22. 06:36, hétfő

Rangadó után is 100 %-os az U.21 !!!

Rangadó után is 100 %-os az U.21 !!!

Pontosan kezdtek a lányok...

Kapitányt váltani azt tudunk.. harminc éve mást sem csinálunk... de ilyet még nem láttam, hogy egy meccs után, az más kérdés, hogy ha valamit gyakorolt a válogatott, akkor miért nem azt játszatta velük az ex kapitány ??? Véleményem szerint a kapitánykérdés másodlagos, valakinek szabad kezet kellene adni, aki rendet tehetne és kiszórná, kiirtaná az élősködőket.... Túl sokan élnek a Magyar Fociból és nem érte... SOK SIKERT DÁRDAI PALI!!!

Hétközben a felnőtt csapat Nyíregyházára utazott Liga Kupamérkőzést játszani, az első osztályban jól szereplő házigazda sanszot sem adott.

Nyíregyháza - CVSE 3-0

Kovács-Vattai, Albert, Farkas, Pesti-Oláh, Koncz, Koós-Viniczai, Kormos, Szekér összeállításban kezdtünk, játszott még, Makrai, Burics, Majoros, Dóczi, Elek.

Szombaton ismét utazás csak most az ország másik végébe... és ismét zakó....

Zalaegerszeg - CVSE 2-0

Tóth-Vattai, Albert, Makrai, Pesti-Dóczi, Koncz, Nagy-Markó, Elek, Koós, lehetőséget kapott még Kormos, Szabó D, Majoros!

Szombaton 16 órától a Csákvár látogat a Malomtó-szélre, na ez tényleg az a meccs, hogy jöhetne a Real Madrid is, a Ceglédnek akkor is nyernie KELL!

A szélsőséges időjárás miatt az öregfiúknak is elmaradtak a mérkőzései, de hétfőn 18 órától ismét pályára lépnek CVSE - Tápiószecső a műfüves pályán!

Sporttörténeti tény.... lejátszotta első mérkőzéseit a CVSE leány /U.15/ csapata!

Szegedre utaztunk és bizony dicséret illeti a CSAPATOT, nagyon szépen küzdöttek és álltak helyt az idősebb és régebb óta focizó ellenfeleik ellen!

  • CVSE - Szeged 2011 0-0!
  • CVSE - Szolnok 0-4
  • CVSE - Gyula 0-7
  • CVSE - Szegedi AK 0-3

Jelen esetben az eredmény másodlagos, biztos vagyok benne, hogy a következő alkalommal megszületik az első lőtt gól és az első győzelem is, így tovább lányok, HAJRÁ GEPÁRDOK !!!

Az U.21-es CSAPATUNK Csepelre utazott a másik veretlen együtteshez rangadót játszani! A házigazdát "szépen" megerősítették a harmadosztályú felnőtt csapatból, de a CEGLÉDI legényeket ez sem zavarta meg a három pont megszerzésében! A második félidőben már 3-1-re vezettünk, de Szabó Martint le kellett cserélnem sérülés miatt, ráadásul ember előnyben játszottunk, de ez inkább minket zavart meg, amire én is rásegítettem a túlzottam támadó jellegű cserékkel, de időben korrigáltunk és a mérkőzés legjobbja, Szekeres Bence eldöntötte a rangadó és a három pont sorsát! GRATULÁLOK a CSAPATNAK!

U.21 Csepel - CVSE 2-4 Gól: Szekeres 3!!!, Laczkó.

U.17 Csepel - CVSE 2-3 Gól: Cseh, Petrik, öngól. Küzdelmes mérkőzésen szerezték meg a fiúk a győzelmet, amivel felléptek a dobogóra!!

U.15 CVSE - Tatabánya 4-2 Gól: Dudás 2, Klément, Kis.

U.14 CVSE - Tatabánya 1-10 Gól: Dudás.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. December 09. 07:30, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

U.14 őszi szezon értékelés

12. 5 győzelem,1 döntetlen,8 vereség,29-46 gólarány,16 pont...

2014. December 02. 12:25, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

Megyei válogatottak tornája Cegléden

December 06-07-én ott a helyetek!

2014. December 01. 09:51, hétfő | Ceglédi Foci - Kecsó

Négyen távoztak eddig a felnőtt csapattól!

Siófokkal párban a Cegléd a remi király ...