Városlista
2024. április 24, szerda - György

Blog | FIT FOR YOU

2015. Január 28. 16:21, szerda

Olaszországi fitness őrület Cegléden

Olaszországi fitness őrület Cegléden

A futáshoz lusta vagy? Gyalogolj!

Egyre több helyről hallani egy Olaszországból származó – itthon még új - fitness módszerről a WALKenergie-ről.

Lássuk mi is az! A WALKenergie egy olyan edzőtermi gyalogló program, amely csoportosan, zenére, edzői irányítással végezhető kortól, nemtől, és testsúlytól függetlenül. A WALKenergie megszületésének alapja az edzőtermek leginkább használt eszköze a futópad, amit továbbfejlesztve egy speciális gyaloglógéppé formáltak. Ezek a gyaloglógépek nem elektromosak, hanem mechanikusak, így lehetővé teszik, hogy valódi gyaloglást illetve futást szimuláljunk, vagy akár bemelegítő gyakorlatokat végezzünk rajtuk.


Hogyan is képzeljünk el egy órát? A bemelegítést követően jön a „menetelés” edzői irányítással, különböző tempójú zenéket követve, váltakozó intenzitással, az intenzitásnak megfelelő gyakorlatokkal. Az edzés kiegészítő hasizom gyakorlatokkal zárják és végül természetesen a nyújtás sem marad el. Ami fontos! A vendég már az első órán megismerkedik a gyalogláshoz szükséges helyes testtartással és helyesen kivitelezett lépéstechnikával.

A gyaloglás messze a leghatékonyabb zsírégető tréning, mindemellett pedig kiváló állóképesség fejlesztő és alakformáló hatása is bizonyított. Jótékony hatását számos kutatás bizonyítja. Csak a legfontosabbak: erősíti a szívet és az érrendszert, javítja a tüdő és a légzés hatékonyságát, növeli az izomtömeget és izomerőt, csökkenti a zsírtömeget, növeli a csontsűrűséget.

A nagy sikerre való tekintettel rohamosan növekszik azon termek száma, ahol találkozhatsz ezzel az edzésformával, és örömmel jelenthetjük, hogy már nálunk is gyalogolhattok.

Szeretettel vár György Kinga és Nádasi Nóra. Az órákra bejelentkezés szükséges.


Fit For You Fitness
Cegléd, Kőrösi út 19.
www.fitforyou.hu

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Október 15. 15:01, csütörtök | FIT FOR YOU

Mitől személyes egy személyi edzés?

Ismerd meg a személyi edzés előnyeit!

2015. Február 24. 13:18, kedd | FIT FOR YOU

Tudod, mi a Maminbaba?

egy szórakoztató anyacsinosító

2014. Július 04. 18:11, péntek | FIT FOR YOU

…hogy szabadon mozoghass!