Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | Ceglédi Foci - Kecsó

2014. November 16. 19:46, vasárnap

BRAVÓÓÓÓ MAGYAR LABDARÚGÓ VÁLOGATOTT...BRAVÓÓÓÓ DÁRDAI PÁL

BRAVÓÓÓÓ MAGYAR LABDARÚGÓ VÁLOGATOTT...BRAVÓÓÓÓ DÁRDAI PÁL

A felnőtt csapat a vészkapusnak sem talált be...

Pénteken este VÉGRE boldogan, bizakodva térhettünk nyugovóra... EB - selejtezőt nyert a MAGYAR LABDARÚGÓ VÁLOGATOTT!!!! Nem szépen játszva, nem gólzáporos győzelmet aratva, de GERA ZOLTÁN csúsztatásával NYERT a CSAPAT!!! Nagyon szeretném, ha Dárdai Pál és a stábja tovább folytathatná a válogatott élén megkezdett munkáját és még többször ajándékozna meg ilyen izzadságszagú, károgókat elhallgattató GYŐZELEMMEL! HAJRÁ MAGYAROK!!

Bizakodva várhatta a Cegléd a soron következő mérkőzését. Kaposvárra utaztak Pestiék, ahhoz a Kaposvárhoz, akik éppen negatív sorozatot építgetnek és a zuhanyhiradó szerin HÁROM hónapja nem kaptak fizetést... Mindkét csapatból többen is hiányoztak különböző sérülések miatt. Ceglédből Majoros, Oláh és Albert gyarapította a maródiak listáját. Kedden a Nyíregyháza csapata vette el a sanszot a tovább lépésre a Liga Kupában,2 - 1-re verte a Ceglédieket, akiknél Füle talált a kapuba. Így most már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk Markóéknak, tehát éppen itt volt az ideje egy idegenbeli sikerneknek!

Sajnos ez elmaradt, pedig a végén hatalmas sanszot kapott a gárda a győzelemre. Kiállította a játékvezető a házigazda kapusát és mivel nem volt több csere lehetősége Márton Gábornak egy mezőnyjátékos állt a kapuba... a piros lapnál megítélt szabadrúgásból ( 16 méterről!!! ) a kaput sem sikerült eltalálni, sőt a későbbiekben hatalmas ziccerek maradtak kihasználatlanul... így maradt a döntetlen immár nyolcadszor !!

Kaposvár - CVSE 0-0

Tóth-Vattai, Makrai, Farkas, Pesti-Koncz, Füle-Dóczi, Szabó D, Markó-Koós csereként Alex és Kormos lépett még pályára. Szombaton 13 órától a Békéscsaba látogat a Malomtó-szélre.

Az öregfiúk halasztottak a héten, de hétfőn (11.17.) 18 órától Üllőn lépnek pályára Husztiék!

Az ötödik fordulót rendezték a Leány U.15-ös, másodosztályú bajnokságban! A CEGLÉDI GEPÁRDOK talán kicsit megilletődve fogadták a rájuk váró hazai bemutatkozást, sokan voltak kíváncsiak a "csajokra", akik sajnos nem borították a papírformát.

  • CVSE - Szolnok 0-2
  • CVSE - Szeged 2-0 Gól: Gulyás Maja, Kovács Odett.
  • CVSE - Békéscsaba 1-1 Gól: Csiszár Julcsi.
  • CVSE - Gyula 0-4

Ezúton is szeretnék gratulálni a lányoknak, nem várt módon álltak helyt, olyan csapatok ellenében, akik négy - öt éve űzik ezt a méltán népszerű sportágat. Ha továbbra is ilyen alázattal edzenek és végzik a dolgukat a Gepárdok még a dobogóra lépés is valósággá válhat!

A fiúknál az U.21 és az U.17 halasztott, kedden lépnek pályára Hatvanban!

Az U.21 az Ősz meccsét játssza, ha Viniczaiék győztesen vívják meg a derbit, akkor akár a legmerészebb álmaink is teljesülhetnek!

U.15 CVSE - Gyöngyös 2-2 Gól: Augusztin, Kovács B.

U.14 CVSE - Gyöngyös 8-1 Gól: Dudás 3!!!, Simon 3!!!, Csépe, Orlov.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. December 09. 07:30, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

U.14 őszi szezon értékelés

12. 5 győzelem,1 döntetlen,8 vereség,29-46 gólarány,16 pont...

2014. December 02. 12:25, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

Megyei válogatottak tornája Cegléden

December 06-07-én ott a helyetek!

2014. December 01. 09:51, hétfő | Ceglédi Foci - Kecsó

Négyen távoztak eddig a felnőtt csapattól!

Siófokkal párban a Cegléd a remi király ...