Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | HOBBI ÁRUHÁZ

2012. Május 19. 09:45, szombat

Milwaukee

Milwaukee

Ön reggeltől estig keményen dolgozik és azt szeretné, hogy az Ön szerszámai ugyanilyen keményen dolgozzanak. Mint professzionális felhasználó, Ön elvárja, hogy a szerszámai tartósak, megbízhatóak és Heavy-Duty legyenek… Másszóval MIL


A Cég


A Milwaukee Electric Tool Corporation a hordozható heavy-duty elektromos szerszámgépek és tartozékaik egyik vezető gyártója és forgalmazója az ipari professzionális felhasználók számára szerte a világon.

1924-es megalakítása óta a Milwaukee egy egyszerű vízióra koncentrál: a professzionális felhasználók számára az elérhető legjobb minőségű, heavy-duty elektromos szerszámgépek és tartozékok gyártására. Mára a Milwaukee név egyet jelent a legmagasabb minőséggel, a tartós és megbízható, professzionális szerszámokkal, amelyek csak pénzért megvásárolhatók.

Termékek

A Milwaukee a piros feliratú szerszámgépeit a világszerte történő felhasználásra gyártja.

Ez a széles termékskála több mint 500 különböző szerszámmodellt fog át, kezdve az akkumulátoros termékektől, a Sawzall® szablyafűrészektől, a fúrókon, fűrészeken, köszörűkön és kalapácsokon át a speciális alkalmazásra tervezett gyémánt fúróberendezések, mágnestalpas fúrórendszerek, Sharp-Fire® csavarbelövő rendszerek és akkumulátoros tömítőpisztolyok palettájáig.

Innováció

1924-es megalakulása óta a Milwaukee az új termékek fejlesztése terén az iparban vezető szereppel bír, több, mint 137 amerikai és 179 külföldi bejegyzett szabadalommal rendelkezett 2002-ben.

//www.milwaukeetool.hu/int/int_products.nsf/Files/Inovation.mpg/$FILE/Inovation.mpg

//youtube.com/watch?v=64-BcAlYFyk

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. Május 18. 10:00, szerda | HOBBI ÁRUHÁZ

Májusi kerti munkák

Elindul a pezsgés a kertben is.

2015. Szeptember 29. 13:13, kedd | HOBBI ÁRUHÁZ

Évszakot vált a gardrób

Rendezzük át a gardróbot!

2012. Május 13. 15:05, vasárnap | HOBBI ÁRUHÁZ

Akkus ütvefúró-csavarozó gép

GSB 10,8-2-LI Professional