Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Blog | Blend Cegléd

2014. November 27. 15:21, csütörtök

Legyét Te is favágószexuális!

Legyét Te is favágószexuális!

Egy igazi férfi szőrt növeszt mindenhova, és úgy néz ki, mint egy favágó

Nyilván te is észrevetted, hogy egyre kevesebb nőies pasi mászkál az utcán, és az őshipszterek csenevész bajsza sem elég már. Egy jó pár éve nem menő olyan szűk gatyákat venni, ami még az ereket is elszorítja. Ehelyett egy igazi férfi szőrt növeszt mindenhova, és úgy néz ki, mint egy favágó, miközben persze azért kozmopolita. Férfinek lenni nehéz.

Ezt az új típust favágószexuálisnak (lumbersexual) nevezték el, ők azok tehát, akik leváltják a metroszexuálisokat. Az új fétis az ács, aki pikk-pakk összeszerel egy IKEA-szekrényt, de közben jó illata van és a szakálla sem büdös, meg kócos. Csak úgy tűnik. A Marlboro Man végre visszatért és izmosnak lenni nem ciki. Az viszont már igen, ha az izom túl nagy.


Ha te még nem tartozol a favágók kasztjába, de szeretnél és nagyon tanácstalan vagy, itt találsz egy néhány ötletet, hogyan legyél olyan, mint aki most hullott le egy fenyőfáról, baltával a kezében.

Kell hozzá:
• flanel ing;• hátizsák;• bakancs;• általában véve olyan ruházati elemek, amelyek kisebb hegymászásokra, kirándulásokra is megfelelőek volnának;• valamint olyan kisugárzás, mintha favágásból jönnél, vagy épp oda indulnál.

Nézz be hozzánk a kiegészítő ruhadarabokért!Széles kínálattal és folyamatos akciókkal várunk üzletünkben!

Blend Cegléd

Csatlakozz hozzánk a facebook-on!

Véleményed van? Szólj hozzá!