Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Blog | Oázis Kertészet, Cegléd

2016. November 30. 14:05, szerda

Kölcsönözz élő fenyőt az Oázisból!

Kölcsönözz élő fenyőt az Oázisból!

Legyen környezettudatos a karácsonyod!

Az Oázisban vásárolt megjelölt cserepes élő fenyőt visszahozhatod, és levásárolhatod a fa árának felét.

Az akció keretén belül az Oázisban vásárolt megjelölt cserepes fenyőt 2017. január 2-8. között lehet visszahozni. A fenyőfa árának 50 %-át a fenti időszakban az eredeti nyugta bemutatása esetén lehet levásárolni. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és a készletek erejéig tart. Az áruházak készletei eltérőek lehetnek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Csak december 5-től.A fenti bruttó kiskereskedelmi árlista nem tartalmazza az összes méretet. Egyes áruházak készletei a fentiektől eltérhetnek. Egyes fenyőméretekből hamar hiány alakulhat ki, ezért javasoljuk, hogy ne hagyja utolsó pillanatra a favásárlást! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Figyelem! Az áruházak januárban rövidített nyitvatartási renddel várják látogatóikat. Részletek az áruházak aloldalain.

>>>Időjárásálló kültéri fényfüzérek az Oázis Webáruházban!

🎄 Annak érdekében, hogy a fenyőfa jobban elviselje a szabadtéri és a szobahőmérséklet közötti hirtelen hőmérséklet különbséget, a következő szempontokat igyekezz betartani:

1. Díszítésig tartsd hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen, a szobába fokozatosan vidd be, előbb a garázsban vagy a folyosón tárold. Így nem sokkolja a fát a hirtelen hőmérséklet különbség.

2. A szobában a fűtőtesttől a lehető legtávolabb helyezd el.

3. Kevés vízzel öntözd, de a fa földjét tartsd nyirkosan, kerüld a túlöntözést, még ha a levelei olykor hullanak is. A szobában a levegő páratartalmának növelésével biztosíthat jobb körülményeket a fának.

4.Vigyázz a fa épségére, ügyelj arra, hogy ne gyulladjon meg. Hagyd meg a fa rügyeit, ágait, hogy az majd tovább növekedhessen. Ne fújj rá műhavat, és visszaváltáskor szedd le róla a díszeket, papírokat. Sérült, halott fát nem áll módunkban visszavásárolni.

5. Az ünnepek utáni „lebontást” követően visszaváltásig, vagy kiültetésig tartsd hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen. Fontos, hogy a szabadtérre fokozatosan vidd ki. Visszaváltás előtt lazán kötözd át és takard be pokróccal vagy műanyag zsákkal, és így hozd a visszaváltás helyére.

6. Amennyiben megtartod a fát, akkor a fagyok után ültesd ki. Legalább 40 - 80 cm átmérető ültető-gödör szükséges a fának. Ültetéskor használj jó minőségű földet, szerves trágyát, a fa gyökérnyaka a felszínnel egy szintben legyen. Ültetést követően a fának sok vízre van szüksége, így alaposan és gyakran kell öntözni, főleg a nyár folyamán. Lehetőség szerint a fa körül a talajt fakéreggel, lombbal, vagy ágnyesedékkel takard, hogy a földje tovább nedves maradjon.

Kellemes Ünnepeket kíván az Oázis!

További olvasnivaló a karácsonyi készülődésre: >>>Hogyan válasszunk karácsonyfát?

👍 Kövesd az Oázsis Cegléd további eseményeit, akcióit a facebook-on!

Oázis Kertészeti Áruház Cegléd

Euro-tux kft 2700 Cegléd Külső-Jászberényi út 2.
tel:70/509-5965 fax:53/313-073
www.oazis.hu
www.greengarden.hu

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. November 30. 14:18, szerda | Oázis Kertészet, Cegléd

Karácsonyfa legjobb áron az Oázisból!

Nordmann fenyő már 4990 Ft-tól!

2016. Szeptember 29. 16:02, csütörtök | Oázis Kertészet, Cegléd

MOST ültess virághagymát!

Gondolj időben a tavasz gyönyörű hírnökeire: tulipán, krókusz, jácint, nárcisz, hunyor, írisz... Ültesd el őket még most!

2016. Augusztus 04. 11:15, csütörtök | Oázis Kertészet, Cegléd

🌞 Nyári forróság? Hűsítő árak az Oázisban

Hétvégi hőmérséklet akció a ceglédi Oázis Kertészetben.