Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Blog | Ceglédi Foci - Kecsó

2014. Június 07. 16:00, szombat

KECSÓ leköszönt....

KECSÓ leköszönt....

Álmodtam....én is....de ma egy fejezet lezárult... :-(
...HAJRÁÁÁÁ VASÚÚÚÚÚTASOOOOK... :-)


Ezt a bejegyzést péntek délután tette közzé facebook oldalán Kecskeméti József (KECSÓ). A post előtt sokan értetlenül álltak, míg nem Kecsó a következő néhány sorral magyarázta bejgyzését:

"Köszönöm MINDENKINEK...most érzem és tudatosul bennem mennyi BARÁTOM van...rengetegen érdeklődtetek telefonon vagy a facén ami nagyon jól esik...nem történt semmi extra,az új edzőnk bent tartotta a csapatot,és teljes joggal szabad kezet kapott és hoz magával egy pályaedzőt is..ennyi...Rohadt érzés hogy nincs rám szükség de a legfontosabb,hogy a MI FOCINK a CEGLÉDI FOCI csillaga magasan ragyog...én pedig egy álommal,és több hatalmas élménnyel leszek szegényebb,annyi jó embert,annyi jó játékost megismerhettem,dolgozhattam kiváló edzőkkel,NB.1-es múlttal rendelkező focistákkal,hiányozni fog...De az a rengeteg szép emlék mindenért kárpótol...szóval,teljes mellszélességgel utánpótlás...és...HAJRÁÁÁÁÁ VASÚÚÚÚTASOOOOK... :-) "

Kecsó tehát távozik a felnőtt csapattól, helyére új pályaedzőt hoznak...
A döntés okát, helyességét lehet vitatni, az viszont kétségtelen, hogy Kecsó nem nyom nélkül távozik a csapattól. A ceglédi foci igen is nagyon sokat köszönhet lelkes és kitartó munkájának, és többek között az ő érdeme is, hogy a csapat ismét az NB II-ben játszhat tovább. Edzőként és magánemberként is nagyon sokat dolgozott ezért az eredményért, távozásának híre így üröm az örömben.

Aggodalomra azért semmi ok: ahogy kutyából sem lesz szalonna, Kecsó sem kerül messzire a pályától. Az utánpótlás csapat továbbra is az ő keze alatt nevelkedik majd, ami ígéretesnek ígérkezik.

Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy SZÉP VOLT KECSÓ, KÖSZÖNJÜK! (szerk.)

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. December 09. 07:30, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

U.14 őszi szezon értékelés

12. 5 győzelem,1 döntetlen,8 vereség,29-46 gólarány,16 pont...

2014. December 02. 12:25, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

Megyei válogatottak tornája Cegléden

December 06-07-én ott a helyetek!

2014. December 01. 09:51, hétfő | Ceglédi Foci - Kecsó

Négyen távoztak eddig a felnőtt csapattól!

Siófokkal párban a Cegléd a remi király ...