Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Blog | Héjja Szalon

2014. Október 17. 17:42, péntek

Jövőre lesz az esküvőd?

Jövőre lesz az esküvőd?

Íme néhány hasznos tanács a ruhaválasztáshoz

Alábbi cikkünk főként azok figyelmébe ajánljuk, akik jövőre tervezik az esküvőjüket.

Első lépésként, ha még nincs meg a pontos dátum, már akkor is érdemes elkezdeni a böngészést az interneten. Viszont, ha ruhapróbára kerül a sor, érdemes már a konkrét esküvői dátummal menni.

Mivel nagyon nagy a választék, ezért érdemes előbb az interneten kinézni azokat a szalonokat, ruhamodelleket, ahová szeretnénk elmenni. De ne vigyük túlzásba! Legfeljebb 4-5 szalont keressünk fel, mert egy idő után a bőség zavarában nem tudjuk kiválasztani a legmegfelelőbb ruhát, és szinte mind egyformának tűnik majd.

Érdemes előre elgondolkozni:
- kölcsönözni a ruhát
- megvásárolni
- újonnan készíttetni és kölcsönözni
- újonnan készíttetni és megvásárolni

- Van-e költségkeret a ruhára?
Ha igen, akkor érdemes ezt a szalonban jelezni, mivel szalonunkban is megtalálhatóak az alacsonyabb-közép és magas árkategóriás ruhák egyaránt. Próbálunk minden igényt kielégíteni.

- Milyen stílusú/fazonú ruhát szeretnél viselni?
Erre a kérdésre nagy segítség az internet, ahol első szűrésben kiválaszthatóak azokat a fazonok, amelyek közelebb állnak hozzánk.

Tapasztalataink szerint nem szabad kimondottan egy ruhához ragaszkodni, mert felpróbálva akár csalódást is okozhat. Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy más az a ruha, amit a fotókon egy modellen látunk, más a szalonban egy próbabábún, más a fogason és szintén máshogy mutat, amikor felveszi a leendő menyasszony a szalonban.

Számtalanszor találkozunk azzal az esettel, hogy a sztenderen sorakozó ruhákat csak átlapozzák, de azok nem fogják meg őket, mivel azok "csak a vállfán lógnak". Az eladó hölgy a ruhapróba folyamán megismeri az ara ízlését és ilyenkor bátran nyúl ezekhez a ruhákhoz, mely felvéve akár befutó is lehet. Ilyenkor szoktak elhangzani azok a mondatok, hogy " Nem hittem volna, hogy ez ilyen jól áll" A vállfán nem is fogott meg ez a ruha"

- Mikor menjünk el a ruhapróbára?
Érdemes már akkor felkeresni a szalont, ha már megvan az esküvő időpontja, legyen az akár 8-10 hónappal is előtte, de vannak, akik csak esküvő előtt 2-3 hónappal keresik fel a szalont.
Ha valaki készíttetni szeretné ruháját, mindenképpen ajánljuk, hogy minél hamarabb jöjjön, nem elég esküvő előtt pár hónappal megrendelni.
Mindenképpen előre egyeztessen időpontot a szalonnal a ruhapróbára, mivel egy ruhapróba időigényes, minimum 1 órát igényel.


A bemutatón nemcsak az új ruhákat tekinthetik meg, hanem praktikus ötletekkel, tanácsokkal is szolgálunk a házasulandó pároknak.A rendezvény díjmentes, csak telefonon, vagy e-mailben történő regisztráció szükséges a jelentkezéshez.

A bemutató után lehetőség lesz időpontot kérni ruhapróbára, mivel aznap erre sajnos nincs lehetőség.

Érdemes azért is eljönni rendezvényünkre, mivel a megjelent menyasszonyok kedvezményes ruhafoglalásban részesülhetnek, ha szalonunkat választják!A részletekről bővebben a helyszínen lesz szó.

Héjja Trend Line
Cegléd, Széchenyi út 53.
www.hejja.hu

Kövess minket a facebook-on!


Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. November 15. 15:22, szombat | Héjja Szalon

Bemutatkozik a 2015-ös kollekció

Héjja 2015-ös kollekcióból ízelítőként bemutatunk néhány darabot.

2014. Szeptember 17. 15:39, szerda | Héjja Szalon

Először is kezdjünk egy IGEN-nel!