Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Blog | Lifemed

2016. November 23. 17:22, szerda

Jelentős változás előtt a Lifemed

Jelentős változás előtt a Lifemed

Növekvő orvoslétszámmal, bővülő gépparkkal várják a gyógyulni vágyókat.

Tisztelt Betegeink, Vendégeink!

Elsősorban köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Stúdiót választották. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk el, hogy az ebben a formában csaknem egy éve működő Stúdió népszerűvé vált Cegléden és környékén.

Bízunk benne, hogy mottónknak sikerült és ezután is sikerül megfelelni:

„Tisztában vagyunk vele, hogy vállalkozásunk akkor lesz sikeres, ha pácienseink gyógyultan lépnek ki az ajtón.”

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásaink jelentős bővítés előtt állnak. Növekvő orvoslétszámmal, bővülő gépparkkal várjuk a gyógyulni vágyókat. Rövidesen kardiológiai, bőrgyógyászati, illetve újabb traumatológiai szakrendelésünk nyílik. A kardiológiai szakrendelésen szívultrahang és terheléses EKG vizsgálatra lesz lehetőség.

Fizioterápiás gépeink száma is növekszik. Kiegészül egy forradalmian új elven működő mélyoszcillációs terápiát végző géppel, melyet olyan esetekben is lehet használni (pl. bent lévő műtéti fémanyagok mellett), amikor az egyéb eljárások használata ellenjavallt. Modern nyirokmasszázst végző nyomásterápiás eszközt állítunk rendszerbe, amellyel eredményesen lehet kezelni a számtalan okból keletkező végtagi vizenyőket, duzzanatokat, megelőzve a fekélyek, ízületi mozgásbeszűkülések kialakulását.

Orvosaink továbbra is gyakran találkoznak a korszerű diagnosztikus eszközök elérhetetlenségének és a végeláthatatlan előjegyzések problémájával. Rövidesen utolsó generációs MR (mágneses rezonancia) készülék beállítását tervezzük bízva abban, hogy megkönnyítjük a környék betegeinek, sérültjeinek korrekt diagnosztizálását.

Tapasztaltuk, hogy praxisunkban nem ritkán fordulnak hozzánk „kallódó” betegek, akik számtalan szakrendelésen jelentek meg hónapok alatt, tetőtől talpig ki vannak vizsgálva, csak két dologra nem derült fény: mi a bajuk, és miként fognak meggyógyulni. Számukra tervezünk egy több orvos által egyszerre nyújtott konzílium rendszert, ahol maximum két megjelenéssel, ha lehetséges további vizsgálatok és időhúzás nélkül segíteni tudunk.

Korábbi szolgáltatásaink változatlan formában rendelkezésre állnak. Az újdonságokról igyekszünk több fórumon időben tájékoztatni Önöket.

A fentiek szükségessé teszik, hogy 2017. elején új, nagyobb helyre költözzünk. Reményeink szerint a szintén központi elhelyezkedésű új rendelő az eddiginél magasabb színvonalú szolgáltatást tesz lehetővé. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a legnemesebb cél teljesüljön, hogy Önök gyógyuljanak!

👍 Kövesd a Lifemed-et a Facebook-on!

www.lifemed.hu
Szabadság tér 9.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Január 24. 12:59, kedd | Lifemed

Elhunyt dr. Sebók Pál

2017. Január 12. 15:06, csütörtök | Lifemed

Új helyen, új szolgáltatásokkal nyit a Lifemed

Az újévet új helyen kezdő Lifemed Mozgásszervi Diagnosztikai és Rehabilitációs Stúdió növekvő orvos létszámmal, 5 új szakrendeléssel, valamint bővülő gépparkkal várja a gyógyulni vágyókat 2017-ben.

2016. Február 11. 16:38, csütörtök | Lifemed

Mire jó a térdmozgató gép?

A nagyízületeket mozgató gépek jótékony hatásáról érdemes elolvasni Dr. Elekes Csaba legújabb bejegyzését!