Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | Ceglédi Foci - Kecsó

2014. November 19. 11:04, szerda

Ismét idegenbeli rangadót nyert az U.21 !!!

Ismét idegenbeli rangadót nyert az U.21 !!!

Tisztes vereség a Liga Kupában

Bajnoki mérkőzést pótolt, Hatvan városában az U.21 és az U.17 is.

U.21 Hatvan - CVSE 1-2!!!

Gól: Laczkó M, Szabó M.

Jók: Aszódi M, Juhász D, Szabó M, Máté R, Laczkó M.

Kitűnő játékvezetés mellet, felázott talajú, sáros pályán csapott össze, véleményem szerint a bajnokság két legjobb csapata! A mérkőzésig veretlen hatvaniak, mindösszesen egy döntetlent játszottak a többi meccsüket behúzták, míg a CEGLÉDIEK mérlegét három vereség és egy remi csúfítja. Idegesen kapkodva kezdtünk, a házigazda ragadta magához a kezdeményezést és bizony el kell, ismerjem szerencse is őrizte a CEGLÉDI kaput nem csak az ismét kiválót nyújtó Aszódi Miklós. Két esetben is a kapufa segített nekünk, egy ziccert pedig mellé lőtt az ellenfél játékosa. A CVSE fiataljainak is volt lehetősége, de közel sem akkora, mint az éllovasnak. Egy régóta specialitásunknak számító szabadrúgásból Szabó Martin ugratta ki Viniczait, akinek lövését védte a hazai portás, de a kipattanót Laczkó a hálóba pofozta!!! Nem telt két perc máris egyenlített a Hatvan. Nagyon mérges voltam a kapott gól miatt /bent ragadt az egyik védőnk/ illetve, azért mert a csapat nagyobb része gumis cipőben, "mamuszban" lépett pályára, ráadásul rössel védekeztünk, ami ezen a talajon kész öngyíkosság...

Szünetben megbeszéltük a dolgokat, javítottuk a hibákat és úgy mentek neki a második játékrésznek a CEGLÉDI játékosok, hogy csak is a győzelem az elfogadható!!!

Nagyot javult a játékunk, agresszív labdaszerzésekből, kiváló kontrákat vezettünk, de legnagyobb sajnálatomra "csak" egy gólt lőttünk belőle pedig még három - négy hatalmas helyzetet is kialakítottak Hazafiék csak bánatunkra ki is hagyták az adódó lehetőségeket! Begyakorolt szögletből a felpattanó labdát Szabó Martin értékesítette, így legalább vezettünk, de a derbi sorsát nem tudtuk lezárni a kimaradt ziccerek miatt! Hátul hiba nélkül tették a dolgukat a védekezésért felelős játékosaink, kitűnően zárták le a területet a házigazda előtt, akiknek ebben a játékrészben már nem volt helyeztük. Aztán jött a hármas sípszó és megérdemelten fogadhattuk a hazaiak gratulációját!!! Szép volt fiúk!!!

Kedden, hazai pályán 17 órától zárjuk a szezont, szeretettel várunk minden érdeklődőt!!!

U.17 Hatvan - CVSE 1-3 Gól: Cseh, Szlezák, öngól.

Felnőtt csapatunk Diósgyőrbe utazott az utolsó Liga Kupamérkőzésre, és tisztes vereséget szenvedett a papírformát realizáló házigazdával szemben.

Kovács-Vattai, Makrai, Farkas, Szala-Dóczi, Koncz, Nagy-Szekér, Kormos, Alex, játszott még Oláh, Pesti, Markó, Füle, Elek.

Szombaton 13 órától zárja a szezont a Cegléd, a Békéscsaba csapatát fogadja a Malomtó-szélen.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. December 09. 07:30, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

U.14 őszi szezon értékelés

12. 5 győzelem,1 döntetlen,8 vereség,29-46 gólarány,16 pont...

2014. December 02. 12:25, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

Megyei válogatottak tornája Cegléden

December 06-07-én ott a helyetek!

2014. December 01. 09:51, hétfő | Ceglédi Foci - Kecsó

Négyen távoztak eddig a felnőtt csapattól!

Siófokkal párban a Cegléd a remi király ...