Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Blog | Ceglédi Foci - Kecsó

2014. Május 19. 09:06, hétfő

Ismét a végén úszott el...

Ismét a végén úszott el...

A döntetlen benne volt...

Olcsó lenne, ha a játékvezetésre fognánk, hogy itt állunk a táblázaton ahol... Nagyobb részt természetesen a játékosok, edzők, csapat körül tevékenykedők munkája teszi ki a helyezésünket!!!

Olcsó lenne a Szolnokon elszenvedett vereség miatt a játékvezetésben keresnénk a hibát...

DE... FELHÁBORÍTÓ... SZÁNALMAS és egyben ELKESERÍTŐ, hogy mit meg nem engednek maguknak CSAPATUNK ellen a "nagy urak"...

Jogtalan sárga és piros lapok, olyan szabadrúgás megítélése, ami előtt tisztán szerelt a CEGLÉDI játékos, elmaradt büntető, pökhendi, bicskanyitogató stílus, ahogy kommunikálnak velünk... ebben az évben hatványozottan ezt érzem, hogy utaznak ránk .

Észre kell vegyünk, hogy sportdiplomáciából megbuktunk.... nagyon kicsi pont vagyunk a másodosztályban és ezt éreztetik is velünk!!!

A mérkőzés előtt Farkas, Puskás és Kenderes különböző okok miatt nem tudta vállalni a szereplést Szolnokon. A mérkőzésen kiállították Makrait és Szalát is, így a SORSDÖNTŐ hazai Siófok elleni mérkőzés előtt nagyon nehéz helyzetbe került a CEGLÉDI CSAPAT!

Szolnok - CEGLÉD 2-1 Gól: Koncz büntetőből.

Ahogy feljavult a középpályás védekezésünk, egyből stabillá vált maga a csapat is egy tiziből megszereztük a vezetést is, így bizakodva vártunk a mérkőzés hajráját. Sajnos a védekezés felemésztette a játékosok erejét, nem nagyon maradt energia a támadásokra, aztán egy jogtalan szabadrúgásból egyenlített a házigazda majd a kiállítások után,a 93. percben kicsúszott az egy pont is a kezünkből...

Miski-Robson, Miklósvári, Makrai, Szala-Koncz, Tisza-Markó, Koós,Szabó D-Kormos pályára lépett még Pesti, Szabó Martin és Rebryk is.

Szombaton a dobogóért küzdő Siófokot látjuk vendégül csak a GYŐZELEM az elfogadható eredmény!!!!

Az öregfiúk rangadót játszottak és 7-4-re verték a Maglódiakat, így még van sansz a harmadik helyre, hétfőn /19-én / Tápiószecsőre látogatnak a "vének"!

Utánpótlás eredmények:

U.21 CVSE - Budafok 3-1 Gól: Erős, Viniczai, Üres Farkas.

Önmagukhoz képest gyengébben játszottak a CEGLÉDI fiúk, de így sem forgott veszélyben a győzelem. A harmadik helyért folytatott csatában a közvetlen rivális ellen a második félidőben biztosították be a győzelmet. 103!!! rúgott gólnál tart a társaság, és reális esély mutatkozik, hogy év végén is megtartja a HARMADIK HELYET!!!

U.17 CVSE - Budafok 5-1 Gól: Simon 3, Szekeres, Széman.

U.15 CVSE - Gloriett 2-1! Gól: Petrik, Földi. A leendő bajnokot verték a CEGLÉDIEK!

U.14 CVSE - Gloriett 0-3

....HAJRÁÁÁÁ VASÚÚÚÚTASOOOOK....

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. December 09. 07:30, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

U.14 őszi szezon értékelés

12. 5 győzelem,1 döntetlen,8 vereség,29-46 gólarány,16 pont...

2014. December 02. 12:25, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

Megyei válogatottak tornája Cegléden

December 06-07-én ott a helyetek!

2014. December 01. 09:51, hétfő | Ceglédi Foci - Kecsó

Négyen távoztak eddig a felnőtt csapattól!

Siófokkal párban a Cegléd a remi király ...