Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Blog | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

2012. Május 14. 14:34, hétfő

Hogyan válasszak burkolatot?

Hogyan válasszak burkolatot?

Sokszor hallom ezt a kérdést, ügyfeleinktől. Főleg építkezésnél, de felújításnál is a burkolatok kiválasztása már szinte utó munkálatnak tűnhet az ügyfelek számára, egészen addig, míg a szalonba érve rá nem döbbennek, hogy hatal

Sokszor hallom ezt a kérdést, ügyfeleinktől. Főleg építkezésnél, de felújításnál is a burkolatok kiválasztása már szinte utó munkálatnak tűnhet az ügyfelek számára, egészen addig, míg a szalonba érve rá nem döbbennek, hogy hatalmas a választék. Pont ezért próbáljon arra törekedni, hogy a burkolás előtt időben min 1-1,5 hónappal kezdjen el érdeklődni, válogatni, hiszen a későbbi kapkodás egy kellemetlen, évekig tartó kompromisszumhoz vezethet.

Tartsuk szem előtt, azt a tényt, hogy fürdőszobánkban kezdjük és fejezzük be napunkat, és ha folytonosan az jut eszünkbe, hogy bárcsak ne ezt választottam volna, vagy hogy hamarosan újra kéne burkolni a felületeket, már önmagát frusztrált állapotba hozza. A fürdőbe lépve kellemesen kell hogy érezze magát, és bátran mutogatni azt a rokonoknak, ismerősöknek.

Ha időben kezdi felkészülését, szakmailag jól felkészült munkatársaink hasznos tanácsokkal, tippekkel tudják önt segíteni, illetve előre láthatja a jövőt is hisz lesz idő egy tökéletes látványterv kidolgozására is, és az esetleg nem raktáron lévő, de önnek tetsző burkolat beérkezésére is.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Július 14. 16:56, kedd | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Kicsi, de hangulatos

7 tipp kis fürdőszobákhoz

2014. Október 13. 16:53, hétfő | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Gondolta volna, hogy a Feng Shui szerint fürdőszobánk hatással lehet anyagi helyzetünkre?

A feng-shui szó szerinti fordítása azt jelenti: „szél és víz”. A fürdőszoba az a hely, amiről mindenkinek a víz jut az eszébe.

2014. Szeptember 24. 16:17, szerda | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Színes, elegáns, természetes vagy exkluzív?

Segítünk néhány ötlettel