Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | FIT FOR YOU

2014. Július 04. 18:11, péntek

…hogy szabadon mozoghass!

…hogy szabadon mozoghass!

Való igaz, hogy a futáshoz nem kell más csupán elhatározás, viszont van néhány olyan kiegészítő, ami lényegesen megkönnyíti és kényelmesebbé teszi ezt a fajta mozgásformát. Kezdjük rögtön az elején! Kell egy jó cipő, kényelmes ruházat, ízlés szerint zene, szükség esetén pulzusmérő. Ezek az alapok.

Ezeken kívül azért van még néhány apróság, amit biztosan magunkkal viszünk pl.: kulcs, telefon, vagy mp3 lejátszó, zsebkendő, energiaszelet stb. És hogy ezeket hová tesszük? Hát igen, ezzel a problémával minden futó szembesül, főként nyáron, amikor egy szál rövidnadrágban és trikóban tapossuk a kilométereket. A kényelmes futáshoz fontos, hogy mindkét kezünk szabadon maradjon, ezért valami olyasmire van szükségünk, amiben elhelyezhetjük mindezeket.


A FullBelt egy kényelmes, biztonságos, divatos, egyszerű, stabil öv, ami lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghass, legyen szó akár futásról, kerékpározásról vagy éppen kutyasétáltatásról.

Más futóövekhez képest nagy előnye, hogy körbe több kisebb nagyobb zseb helyezkedik el rajta, így külön tárolhatod a kulcsodat a telefonodtól.

A Full Belt többféle méretben és színben kapható. Keressétek a Fit For You-ban!


Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Október 15. 15:01, csütörtök | FIT FOR YOU

Mitől személyes egy személyi edzés?

Ismerd meg a személyi edzés előnyeit!

2015. Február 24. 13:18, kedd | FIT FOR YOU

Tudod, mi a Maminbaba?

egy szórakoztató anyacsinosító

2015. Január 28. 16:21, szerda | FIT FOR YOU

Olaszországi fitness őrület Cegléden

A futáshoz lusta vagy? Gyalogolj!