Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Blog | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

2012. Május 14. 15:00, hétfő

Használjunk vízszigetelést!

Használjunk vízszigetelést!

Hogy pontosan hol is használjuk az egykomponensű vízszigetelést? Olyan beltéri padló- és falfelületeknél, amelyek nem merülnek folyamatosan víz alá.

Hogy pontosan hol is használjuk az egykomponensű vízszigetelést? Olyan beltéri padló- és falfelületeknél, amelyek nem merülnek folyamatosan víz alá, illetve nincsenek felszívódó nedvességnek kitéve valamint ez egy flexibilis repedésáthidaló fólia olyan sérült aljzatokra, amelyekre hidegburkolat kerül.

Kicsit érthetőbben ez annyit tesz, hogy olyan falfelületekre felhordva használjuk, melyek burkolva lesznek, és érni fogja a csempét, fugát a víz (gondoljunk itt egy zuhanyzóra, főként épített zuhanytálcánál, vagy kádnál zuhanyzásra, és mosdónál keletkező vízre), ez az anyag a ragasztó előtt felhordva meggátolja a fugákon átszivárgó víz falba, majd a falon átjutva okozott kellemetlenségeket.

Ugye ön sem szeretné, ha a szomszéd szoba is fürdőszobává válna? Ne feledje a vízszigetelést 2 rétegben kell felhordani a „kétszer ugyanott nem fogják kihagyni a felhordást” elv alapján. További védelmet jelent, ha hajlaterősítő szalag is védi a sarkokat, éleket.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Július 14. 16:56, kedd | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Kicsi, de hangulatos

7 tipp kis fürdőszobákhoz

2014. Október 13. 16:53, hétfő | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Gondolta volna, hogy a Feng Shui szerint fürdőszobánk hatással lehet anyagi helyzetünkre?

A feng-shui szó szerinti fordítása azt jelenti: „szél és víz”. A fürdőszoba az a hely, amiről mindenkinek a víz jut az eszébe.

2014. Szeptember 24. 16:17, szerda | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Színes, elegáns, természetes vagy exkluzív?

Segítünk néhány ötlettel