Városlista
2024. április 24, szerda - György

Blog | ERŐMŰ

2016. Április 07. 12:16, csütörtök

Diákolimpia és street workout

Diákolimpia és street workout

Ismét egy tartalmas hétvége az ERŐMŰ-ben!

Április 2.-án rendezték meg a híres Veszprém Arénában az idei év diákolimpia döntőjét, ahova az elődöntőn 10 karatésunk kvalifikálta magát. 8 gyerek és 2 junior versenyzővel utaztunk a Dunántúlra, sok plusz edzés és edzőtábor után. A kisebbek teljesítményén kiemelkedően érződött a befektetett munka, többen nyertek szép találatokkal mérkőzéseket. A nagy létszámú csoportok miatt egy-egy győztes küzdelem sajnos nem jutatta a dobogóra a fiatalokat, de elégedettek voltunk, hiszen másodjára léptek még csak tatamira, és fejlődtek is az előzőhöz képest.

Oravecz István és Mikó Sándor képviselte az egyesületet a junior 75 kg-os kategóriában. Sanyi számára tétje is volt a versenynek, hiszen a májusi Grúziában megrendezésre kerülő Európa bajnokság válogató versenye volt ez. Ő 2 szép küzdelemmel és egy bronzéremmel zárta a napot, ami egy szép eredmény egy ilyen eseményen, de mivel csak egy hajszálon múlt az arany, így nem volt őszinte az öröm. Izgatottan várjuk a válogatott tábort, és reméljük, hogy májusban a magyar csapat tagjaként repülhet majd Tbilisibe. Isti egy gyengébb kvalitású ellenféllel kezdett, viszont felvette azt a küzdőstílust, amit a partnere. Ebben a tisztább, hosszú technikáit nem tudta alkalmazni, így sajnos számára a kiesés rendszer miatt véget ért a verseny.

Egy rövid pihenő után vasárnap már a Gubody parkban kezdtük a napot, ahol az ERŐMŰ apraja nagyja összegyűlt az év első szabadtéri edzésére. Kettlebellesek, kicsi és nagy karatésok, személyi edzettek egyaránt kijöttek egyet mozogni, építve ezzel ezt a jó kis közösséget. A street workout pályát és saját eszközeinket (kettlebell, trx rip, traktorkerék, hevederek) egyesítve a bemelegítő futás után egy jó köredzéssel indítottuk a reggelt. Még a szülők keményen edzettek, a kicsik a szomszédos játszótérről szemlélték a tréninget.

Az edzést egy park körüli kitörésben-séta zárta, ami önmagában egy nagy kihívást jelentő feladat, nem még egy ilyen edzés után…! :D Nagyon jó hangulatban telt el a délelőtt, az idő is nekünk kedvezett, egyszóval szuperül sikerült az idei első szabadtéri edzés is! Ennek örömére a jövőben sűrűbben szeretnénk ehhez hasonló edzéseket szervezni, amire érdeklődőket is szívesen látunk majd.

fotók: Fekete Tamas és Molnár Norbert

Hajrá ERŐMŰ!

👍 Csatlakozz hozzánk a facebook-on!

Erőmű - a funkcionális edőzterem
Cegléd, Mizsei út 2.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Július 31. 11:20, hétfő | ERŐMŰ

Újabb dolgos hét az erőműben

Első alkalommal szerveztünk tábort a Crosscsont csoportunknak, melyre most külsős gyerekek is jelentkezhettek. Voltak is, akik éltek a lehetőséggel, így a hetet 15 lelkes fő nyomta végig.

2017. Július 07. 13:09, péntek | ERŐMŰ

Nyílt edzőtábor az ERŐMŰ-ben!

Még lehet csatlakozni az Erőmű CrossCsont napközis edzőtáborához

2017. Május 24. 12:05, szerda | ERŐMŰ

Tavaszköszöntő ERŐMŰ módra

Májusban tartottuk az idei év első szabadtéri Tavaszköszöntő edzését!