Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | ERŐMŰ

2015. Február 03. 14:29, kedd

Adott is kapott is

Adott is kapott is

Csabi Lengyelországban küzdött

Az év első versenyén vagyunk túl. A lengyelországi Rzeszowban került megrendezésre 8 ország, 400 versenyzőjével a Carpathia Cup nemzetközi verseny, amin a Yakuzák SE képviseletében Gál Csaba is részt vett. A helyszín kifogástalan volt, viszont a szervezéssel komoly gondok voltak, aminek következtében a sok várakozás rendkívül sok energiát vett el a versenyzőktől.

Gál Csaba jól kezdte a küzdelmeit, és első litván ellenfelét ipponnal küldte zuhanyozni. Második ellenfele is hasonlóan járt, csak egy szebb megoldást sikerült végrehajtania, hiszen egy forduló fejrúgás után követő ütéssel látványosan zárta ezt a küzdelmet is. Következő küzdelmében is jól indultak a dolgai, de szívós ellenfele fordítani tudott, és egy térdrúgással eltalálta Csabi fejét, és így kikapott. Ám a dobogóról így sem sikerült őt letaszítani. Csabi a sérülések mellett egy bronzéremmel térhetett haza.

Csatlakozz hozzánk a facebook-on!

Erőmű - a funkcionális edőzterem
Cegléd, Mizsei út 2.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Július 31. 11:20, hétfő | ERŐMŰ

Újabb dolgos hét az erőműben

Első alkalommal szerveztünk tábort a Crosscsont csoportunknak, melyre most külsős gyerekek is jelentkezhettek. Voltak is, akik éltek a lehetőséggel, így a hetet 15 lelkes fő nyomta végig.

2017. Július 07. 13:09, péntek | ERŐMŰ

Nyílt edzőtábor az ERŐMŰ-ben!

Még lehet csatlakozni az Erőmű CrossCsont napközis edzőtáborához

2017. Május 24. 12:05, szerda | ERŐMŰ

Tavaszköszöntő ERŐMŰ módra

Májusban tartottuk az idei év első szabadtéri Tavaszköszöntő edzését!