Blog | Füle Családi Borászat
2016. Július 18. 11:33, hétfő
🍴 Tuti tippek a konyhába
Tudtad, hogy a borok kiválóan alkalmasak pácolásra is?
A borban található alkohol igazán különleges pikáns ízt ad a húsoknak, sőt meg is puhítja azokat, így szinte sosem lehet elrontani!
Pácoláshoz száraz bort válassz! Marha vagy vadhúsokhoz Zweigelt száraz vörösborunkat ajánljuk, míg sertésből készült ételek esetében általában fehér, Rajnai Rizling, vagy ha igazán egyedi ételt szeretnél, Cserszegi Fűszeresünket ajánljuk!
A húsokat vágd vékony szeletekre, ízesítsd, ahogy szeretnéd, és önts rá pár dl bort, és hagyd állni pár órát hűtőszekrényben végül pedig, süsd meg. A végeredmény biztos siker lesz vendégeid szerint is!
Természetesen az elkészült étel mellé a pácoláshoz használt bort szolgáld fel!
Jó étvágyat kívánunk!
Füle Családi Borászat
Cegléd, Kőrösi út 33.
Itt tudsz felíratkozni 👉 www.fulecsaladiboraszat.com
Véleményed van? Szólj hozzá!
További bejegyzések a blogban
2017. November 16. 00:00, csütörtök | Füle Családi Borászat
Megkóstoltuk újborainkat!
November 4-én megrendeztük az idei Újbor kóstolónkat, ami idén is sikeresen zajlott.
2017. Augusztus 24. 15:27, csütörtök | Füle Családi Borászat
Helyzetjelentés szőlőnkből
Körülbelül másfél hét múlva kezdetét veszi a szüret!
2017. Március 27. 13:21, hétfő | Füle Családi Borászat
Helyzetjelentés szőlőnkből
Itt a jó idő és a tavasz, így gőzerővel folynak a tavaszi munkálatok!