Versenyek

A város legszebb óvodása 2012

Verseny kezdete: 2012.03.15. Verseny vége: 2012.03.29.
A város legszebb óvodása 2012

Ha szeretnétek részt venni a versenyben, nincs más dolgotok, mint küldeni egy helyes kis fotót (lehetőleg álló formátumú) jelöltetettekről és kitölteni a jelentkezési űrlapunkat.

Jelentkezni a facebook oldalunkon lehet, március 29-ig (csütörtök)!

A versenyre való jelentkezés a verseny szabályzatának automatikus elfogadását jelenti.
Olvassátok el!

Verseny időtartama: 2012. 03. 02 - 2012. 03. 29.
Beküldési határidő: 2012. 03. 29.
Eredményhirdetés: 2012. 03. 30.

 

MÉDIA TÁMOGATÓNK:

 

I. helyezett    
     
20 000 Ft értékű Portfolió fotózás,
egy exkluzív fotókönyvben
Polimédia
Reklámtúdió
KÉP UTCA
     
II. helyezett    
     
4 személyes kombinált családi belépőjegy a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontba Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
     
III. helyezett    
     
5 000 Ft értékű Online Fotó
ajándékkártya
Polimédia
Reklámstúdió

A versenyre való jelentkezés a verseny szabályzatának automatikus elfogadását jelenti.

A versenyre 3-5 év közötti óvodások jelentkezhetnek az őket ábrázoló, lehetőleg álló formátumú fényképpel. Jelentkezési űrlapot a facebook oldalunkon kell kitölteni:

Egy óvodás 1 db fényképpel nevezhet.


Nevezni csak Cegléd és 20 km-es vonzáskörzetéből lehet!

Amennyiben a kép beküldésekor megadott adatok hiányosak, ill. felmerül a gyanúja annak, hogy a megadott nevek és a fényképen szereplők nem ugyanazok a személyek, vagy ha a verseny szervezőinek tudomására jut, hogy a képen látható személyek mégsem járultak hozzá a versenyen való részvételhez, akkor a verseny szervezője jogosult az érintett jelentkezőt kizárni a versenyből.

A versenyre március 29-ig lehet küldeni fényképeket!

A versenyre a fényképek beérkezésük szerinti sorrendben kerülnek fel. Minden fénykép sorszámot kap, és ezzel a sorszámmal, továbbá a fényképen szereplő személyek nevének feltüntesével vesz részt a versenyben.

A verseny 2012. március 02-án indul és 2012. március 29-én éjfélkor ér véget.

A szavazáshoz regisztráció vagy facebook belépési adatok szükségesek.

Szavazni egy fényképre naponta egyszer, egy IP-címről óránként egyszer lehet.

A verseny eredményhirdetésére március 30-án délben kerül sor.

A verseny első helyezettjét független zsűri választja ki!

A többi helyezett eredménye a kapott szavazatok alapján alakul ki.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A nyertest a megadott elérhetőségeiken értesítjük az eredményhirdetést követően. Amennyiben a nyertes megadott címe nem elérhető, vagy nyereményét nem veszi át 30 napon belül, akkor a díj automatikusan a következő helyezettre száll.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a www.infocegled.hu felelősséget nem vállal.

A www.infocegled.hu fenntartja a jogot, hogy amennyiben a szavazás során csalást észlel, a versenyzőt kizárja a versenyből. Csalásnak minősül minden, ami a versenyfeltételekkel ellentétes.

A fényképek beküldői igazolják, hogy a fényképeken látható személyek beleegyezésüket adták a versenyen történő részvételhez. Továbbá kijelentik, hogy a www.infocegled.hu-t nem terheli semmilyen további felelősség a beküldött képek felhasználásával kapcsolatban.

Ha a pályázó a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a kép beküldőjét terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A jelentkezők a fénykép beküldésével automatikusan elfogadják a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárulnak, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban a képeket térítésmentesen használják.

Ha a regisztrációval, az oldalra való belépéssel vagy a szavazásal kapcsolatban nehézségei támadnak vagy hibát észlel, azt az info@infocegled.hu e-mail címen írásban jelezheti. Írja le pontosan a hibajelenséget és annak időpontját. Tüntesse fel a belépési nevét és e-mail címét.

Segítség a regisztrációhoz.

A www.infocegled.hu a versennyel és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat. A változtatás jogát fenntartjuk!
Versenyzők listája és szavazás

Versenyzők listája és szavazás

© Copyright InfoVárosok. Minden jog fenntartva. | Web Design & Arculat: Voov