Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Blog | Ceglédi Foci - Kecsó

2014. Február 02. 15:19, vasárnap

Hazai pályán győzelem, idegenben vereség...

Hazai pályán győzelem, idegenben vereség...

Még mindig nincs új játékos csak próbázók...

Hétfőn egy edzés, kedden kettő szerepelt a programban. Szerdán, hazai pályán fogadtuk a harmadosztályú Hatvan gárdáját, és 4-2 arányban sikerült legyűrni őket! Gólszerző: Szabó Dávid 2, Kenderes Zoli /parádés egyéni alakítás után/, Horváth S.

Rengetegen hiányoztak, ilyen-olyan okok miatt a csapatunkból: Kormos, Medgyesi, Koós, Pesti, Szala, Robson, Viniczai..

Érkeztek próbázók is: Simek Péter, Kiss Károly, Erős Ronald, Horváth Richárd az ő sorsuk a vezetők és a Mester megbeszélése után dől el, valószínűleg 3-án hétfőn.

Csütörtökön, a Budai-úti strandfürdő körül futottunk öt kilométert, majd Móricz Roli gyúrónk, kezeinek élvezhettük áldásos hatásait... rossz az, aki rosszra gondol...

Pénteken erősítés és egy tréning szerepelt a napirendben, majd szombaton általunk nem éppen kedvelt SZTK gárdájához utaztunk, rossz állapotú műfűre 90 perc erejéig.

Első félidei csapat: Miski-Kenderes, Miklósvári, SzabóM, Farkas I-Erős, Makrai, Rebryk-Lipusz, Markó, Simek. Koncz Zsolt is csatlakozott a hiányzókhoz, de nem kell megijedni csak egy napra.

Második félidei csapat: Kovács-Üres Farkas, Szabó M, Farkas, Szkunc-Szabó D, Rebryk, Viniczai-Horváth R, Horváth S, Kiss K.

Gyenge teljesítményt nyújtottunk, megérdemelten nyert 2-0-ra a hazai csapat, akik úgy viselkedtek a pályán illetve kifelé is, ahogy én soha nem szeretném a saját csapatomat látni....

A héten négy!!! edzőmeccs szerepel a felnőttek penzumjában:

Kedd 17.30 Dabas, csütörtök 14.30 Soroksár, 17.30 Maglód, szombaton 11 h-kor Budaörs, mind a négy derbi hazai pályán kerül lejátszásra, isten áldása ez a műfű!

Elkezdte az edzőmeccsei lejátszását az U.21es csapatunk is, akik vasárnap a Pilis fiatalabbakból álló gárdáját fogadták és 15 - 0-ra nyert a CEGLÉDI CSAPAT, gólszerzők: Viniczai 5, Hazafi 3, Harsányi 2, Terék B,Szabó Á, Máté R, Juhász D, Pálfalvi M. A fiatalok szerdán 18 h-kor fogadják a Jászberény hasonló korú csapatát!

Szombaton és vasárnap kerül megrendezésre a nagy presztízsű utánpótlás teremtornánk, amivel Elekes Józsefnek állít emléket a CVSE labdarugó szakosztálya! Szeretettel várunk minden érdeklődőt, szurkolót....

HAJRÁÁÁÁ VASÚÚÚÚTASOOOK...

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. December 09. 07:30, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

U.14 őszi szezon értékelés

12. 5 győzelem,1 döntetlen,8 vereség,29-46 gólarány,16 pont...

2014. December 02. 12:25, kedd | Ceglédi Foci - Kecsó

Megyei válogatottak tornája Cegléden

December 06-07-én ott a helyetek!

2014. December 01. 09:51, hétfő | Ceglédi Foci - Kecsó

Négyen távoztak eddig a felnőtt csapattól!

Siófokkal párban a Cegléd a remi király ...