Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Szeptember 23. 11:43, vasárnap | Helyi
Forrás: infoCegléd

XVII. Kossuth Toborzó második felvonás

XVII. Kossuth Toborzó második felvonás

Így telt a második nap.

A sikeres pénteki bemelegítést követően szombaton újult erővel és még nagyobb lelkesedéssel vágtunk bele az ünnepi forgatagba. Volt is mibe, hiszen ha lehet, ez a nap még színesebb, még változatosabb programot ígért a kilátogatóknak.

A szombat délelőtt nem csak korán, de hangosan is kezdődött a Debreceni Honvéd Zenekarnak köszönhetően, akik ütemes ritmusukkal percek alatt talpra ugrasztották álmos kisvárosunk békésen szunnyadó polgárait.


Megérte korán kelni, hiszen a zenés ébresztőt követően a Hagyományőrző egyesületek látványos felvonulását csodálhattuk végig a város főutcáin.


Délelőtt 11.00 órától a Hagyományőrző egyesületek vették birtokukba a Szabadságteret, amit sok-sok színnel és élettel töltött meg változatos programsorozatuk.


Ebéd után, a Református Nagytemplom előtt felállított színpadon a város önkormányzata Díszpolgári címeket és egyéb kitüntetéseket adott át városunk arra érdemes polgárainak.

Délutántól aztán ismét a szórakozásé volt a főszerep. 16.00 órától a Ghymes, 18.00 órától az Orosz Zoltán trió szórakoztatta a közönséget. A szombati eseményeket végül egy Unique koncert, majd pedig egy fergeteges hangulatú Péterfy Bori koncert zárta.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció