Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Május 30. 14:52, csütörtök | Bulvár

Voksán Virág pereli a szexmániás úszónőt

Voksán Virág pereli a szexmániás úszónőt

Tetőzik a botrány: Voksán Virág magára ismert az Én, a szexmániás című könyv szereplői között. A kötetben arról van szó, hogy a lemezlovas szexelt egy kajakossal – Virág a szexet cáfolja, s perre megy.

Várható volt, hogy Szepesi Nikolett Én a szexmániás című könyve so­kaknál kiveri majd a biztosítékot még akkor is, ha az egykori úszónő nem írt neveket a szaftos aktusok mellé. Arra tegnapi cikkünkben is utaltunk: a könyvben körülírt szereplők között van, aki már fontolgatja a jogi lépéseket, de most forrpontra ért az ügy.

A kötet egyik, eddig sehol sem idézett fejezete lehet a buktató: ebben a könyv szerzője különböző jelzőkkel írja körül a szereplőket, úgy mint plasztikcica, népszerű műsorvezetőnő, egy meleg országban készült valóságshow szereplője, a kajakos vagy mondjuk, énekesnő. Ezek a jelzők külön-külön nem hoznák közelebb az olvasót a főszereplőhöz, viszont ha egy rövid egybefüggő szövegen belül szerepelnek, beazonosíthatók. E fejezetben Szepesi volt kajakos szerelméről ír, illetve arról, a férfi mit mesélt neki. Íme az idézet a könyvből:

„Jóban maradtunk, a mai napig barátok vagyunk. Mindig mesél, mindig beavat a kalandjaiba. A popdívát később lecserélte egy válogatott sportolónőre. De a kalandjait, a hódításait ez sem befolyásolta. Ott volt például az a külföldi forgatás. Az egyik kereskedelmi tévé szervezte ezt a valóságshow-t, sztárokkal, ilyen-olyan feladatokkal. A kajakos örömmel ment, s nem csak a pénz miatt.

Az sem volt csekély. Újabb kihívás, újabb hódítás. Miután hazajött, s újra találkoztunk (akkor már nem volt szex közöttünk…), szerényen mesélte, hogy ott kint, abban a forró országban, az éhező gyerekek megsegítése közben precízen magáévá tette az egyik versenyzőtársat, a népszerű cicababát és (most kapaszkodj meg!) a műsorvezetőt is.

Cikk folytatása a borsonline.hu oldalon..

Photo: (C) 2012 Jimmy Alvarez

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.