Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Június 19. 14:54, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Voksán Virág Cegléden pörgeti a lemezeket

Voksán Virág Cegléden pörgeti a lemezeket

A hazai lemezlovasok egyik legszebb és legtehetségesebb virágszála érkezik hozzánk a hétvégén.

Voksán Virág (alias: Dj Flower) szombat este a Jazz Cafe vendégeinek pörgeti majd a lemezeket.

A playmate-ből lemezlovassá vált DJ-t szombati fellépése előtt faggattuk.

Szerk. Egy olyan sikeres dj, mint Te, aki a nagyvilág több elit klubjában pörgette már a lemezeket, számtalan hatalmas bulit látott már. Mennyiben más egy, a hétvégihez hasonló vidéki fellépés, mint mondjuk egy többezres tömeg előtt zenélni?

A legmeghatározóbb különbség egy nagy tömeg vs. kisebb tömeg esetén: a nagyobb energiaáramlás. Ez lehet, furcsán hangzik, de aki az előadói szakmában dolgozik, az tudja, miről beszélek. Az a rettentő mennyiségű pozitív energia, ami a közönségemből jön felém, az ilyenkor megsokszorozódik!

Szerk. Mennyire más a közönség zenei stílusa és habitusa itthon és külföldön? Hol lelkesebb, hol befogadóbb a közönség?

Meglepő lesz, amit mondok, de a külföldi klubbok (kivéve, ha fesztiválról van szó) közönsége általában sokkal kommerszebb, mint a hazai közönség. Míg itthon egy egy keményebb remixet, track-et is be tudok szúrni a zenéim közé, addig külföldön nagyon kell vigyázni, hogy ne legyen túl kemény remixben az adott szám.

Szerk. Tudjuk rólad, hogy számos külföldi helyre jársz fellépni. Van esetleg külföldi, vagy hazai kedvenced?

Külföldi nagy kedvencem a Dubai-i Cavalli klub, ahová rendszeresen visszatérő fellépő vagyok, illetve 2 hónapja játszottam egy gyönyörű beach klubban Egyiptom „prémium részén” (El Gouna), ahol tenger, yacht, medence és még egy hatalmas led fal is volt. Na és persze eszméletlen jó közönség, akik ténylegesen azért jöttek, hogy bulizzanak!

Szerk. Egy több szempontból is sikeres törökországi turnén vagy most túl, ahol, ha jól tudom a zenei tehetséged mellett a nőies vonalaidat is elismerték. Törökországban a 100 legjobb nő közé választottak, olyan nevek mellett, mint Madonna, vagy Nicole Scherzinger. Milyen érzés egy ilyen hatalmas elismerés?

Nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra hogy ilyen komoly világsztárok nevei és képei mellett szerepelhet az enyém is, ráadásul, mint DJ és nem, mint modell.

Szerk. Mindemellett arról is olvashattunk, hogy törökországi fellépésedről az élményeken és elismeréseken túl egy török mágnástól kapott házassági ajánlattal tértél haza. Gyakoriak az ilyen „extrém” felkérések?

Ezt konkrétan jómagam is itthon tudtam meg, mikor elolvastam a hírt :D De hát ilyen ez a média...

Szerk. Feltűnően csinos nőként a figyelem középpontjában gondolom rengeteg ajánlatot kapsz férfi hódolóidtól. Mennyire nehéz ezt kezelned? Megemlítenél egy érdekesebb esetet?

Sokszor szoktam kapni rajongóktól, illetve a közönségem 1-1 tagjától kedvenc tárgyukat, karkötőt, plüss állatot, stb. Talán eddig a legkomolyabb történet az volt, mikor az egyik külföldi rajongóm csak azért rendezett egy bulit, kibérelte az adott klubbot, komplett profi dj felszerelést vásárolt, stb., csak azért, hogy engem felkérhessen fellépőnek és találkozhasson velem :D

Szerk. Míg itthon a zenei karriered előtt először a külsőddel kerültél igazán „reflektorfénybe”, addig külföldön ez pont fordítva történt, ha jól tudom. Hol volt könnyebb dj-ként érvényesülni?

Külföldön sokkal kevésbé előítéletesek és rosszindulatúak az emberek, mint itthon sajnos... Míg itthon évekbe telt, mire elismerték a szakmai tudásom, és nagyjából lekoptak az előítéletek, addig külföldön mindig is tiszta lappal indultam, ahol csak a fellépésem után nyilvánítottak szakmai véleményt rólam, nem pedig első látásra. Nagy különbség!

Szerk. Hogy érzed, dekoratív nőként könnyebb vagy éppen nehezebb dolgod volt/van a zenei iparban szakmai sikereket elérni?

Úgy érzem a Playmate név legalább annyit hátráltatott, mint segített a karrierem elején, több mint 6 évvel ezelőtt, amikor kezdtem a dj szakmát.


Szerk. A rengeteg utazás mellett gondolom, nem sok szabadidőd marad. Mivel és hogyan kapcsolódsz mégis ki, hogy feltöltsd magad egy kicsit?

Nagyon szeretek edzeni és infra szaunázni. Erre, amikor éppen nem külföldön turnézom, akkor hét közben heti 3-4X igyekszem időt szakítani. Nagyon szeretek sokat aludni is, amikor csak tehetem (főleg hét közben van erre módom).

Szerk. A nyár gondolom számodra is pörgős időszak. Csak munkával telik majd, vagy jut időd egy kis kikapcsolódásra is?

Igyekszem a munkát összekötni a nyaralással, alkalomadtán ha éppen olyan országba szólít a kötelesség :D De persze sosem lesz igazi nyaralás az ilyen, maximum csak részben.

Szerk. Készül e új videoklip a közeljövőben?

Igen, 1-2 hónapon belül leforgatjuk az új klippemet, és még az idén egy második új klippel is szeretnék előrukkolni :D

Szerk. Mire számíthat a ceglédi közönség?

A legfrissebb megjelenésekre, de ugyanakkor élvezhető ismert zenék úgy, ahogyan még nem hallottátok :D

Szerk. Mi lesz a következő állomás? Hol pörgeted a lemezeket a ceglédi bulit követően?

Az elmúlt 2-3 hónapban szinte csak külföldön játszottam (Hong Kong, Mexico, Törökország, Egyiptom, Németország, stb), most pár hétig itthon illetve a környező országokban játszom. Nem is bánom, mert több időm jut az itthoni munkáimra, amikkel mostanság eléggé el vagyok maradva, illetve az itthoni közönségemet nagyon nagyon szeretem! :D

A szombati buli igazán jónak ígérkezik, addig is egy kis bemelgítés...

www.djflower.eu

Címkék: jazz cafe

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció