Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Április 24. 11:10, hétfő | Helyi

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

Beszámoló a Kozármislenyi találkozóról

Jól kezdtük a mérkőzést, Fröhlich szépen forgatta be a védőjét, ami után lerántották, Takács pedig értékesíteni tudta a büntetőt. A gól után támadásban maradtunk, továbbra is voltak lehetőségeink, de a második találatunkat nem tudtuk megszerezni.

A hazai csapat erőszakosabbá vált, Mursitsnak kellett egy alkalommal komolyabbat védeni, de egy gólos előnnyel tudtunk a félidőben az öltözőbe vonulni.

A második félidőt nagyon jól kezdtük, több nagy lehetőségünk is volt. Először a csereként beállt páros, Szabó és Farkas alakítottak ki egy helyzetet, ami után Farkas lövését blokkolták a tizenhatoson belül, majd Fröhlich ollózott, Albert pedig egy szép kényszerítő után zárhatta volna le a mérkőzést, de védett a kapus.

Az igazán nagy helyzet aztán Tihanyi előtt adódott, aki felé érkezett egy beadás a bal oldalról, de a kapus elnézte, aláfutott és Tihanyi emelhette az üres kapura a labdát, de a gólvonalról kifejelte a hazai védő.

Az 60. perctől azonban sajnos valami történt és teljesen beszorult percekig a csapat. A hazaiak nagyobb sebességfokozatra kapcsoltak, sorra alakították ki a lehetőségeket, a 68. percben Grumic óriási bombája után egyenlített is a Kozármisleny.

A hazaik továbbra is nyomás alatt tartottak minket, ami a 73. percben majdnem megbosszulta magát, amikor Peres kapott nagy kiugratást és a rosszul kifutó kapus mellett elpasszolta a labdát, de az centikkel mellé gurult.

A kimaradt helyzet megbosszulta magát és pár perccel később büntetőt kaptak a hazaiak is, amit ki is használtak és megszerezték a vezetést. A gól után nagy nyomás alatt tartottuk az utolsó percekben a Mislenyt, de sajnos igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani, míg egy ellentámadás után Grumic lezárhatta volna a mérkőzést, de Mursits bravúrral védett.

Elvesztettük tehát ezt a fontos mérkőzést, de továbbra is a kezünkben van a sorsunk. A javítás kötelező a jövő héten!

👨 Kezdőcsapat:
Mursits – Nagy, Nánási, Albert I., Preklet – Fröhlich, Takács, Lengyel – Albert Á, Tihanyi – Peres

👨 Cserék:
Lengyel – Szabó
Nagy – Farkas
Tihanyi – Gaszner

Gól: Takács (5. bünető)

Kőházi Ádám

#cegledivse #hajracegled

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció