Városlista
2019. január 22, kedd - Vince

Hírek

2019. Január 10. 11:36, csütörtök | Helyi

Vereség a Liga Kupában

Vereség a Liga Kupában

Felnőtt csapatunk lejátszotta a 2019-es év első meccsét. A gárdánk a Vecsés csapatával mérkőzött meg 2019.01.09-én este a Gál József Sportcsaronokban.

Mind a két gárda a felkészülés elején tart, ami meglátszódott a a csapatok teljesítményén. A liga kupa mérkőzéseken alapvetően a fiatalabb játékosok jutnak szerephez. A keretből hárman hiányoztak, mert a Magyar Junior válogatottal készülnek, továbbá, a hét folyamán két meghatározó játékosunk is könnyebb sérülést szenvedett, a mai mérkőzést nem tudták vállalni. Ezek a tényezők is hozzájárultak ahhoz, hogy így végződött a találkozó. Mindezek ellenére voltak szép játékok és kiemelkedő játékosok, mint például a hazaiak beállósa: Müller János, aki 9 góllal és remek játékkal járult hozzá a mérkőzéshez,meghálálva a játéklehetőséget.

Jakab László nyilatkozata:
-Úgy indultunk ennek a mérkőzésnek, hogy amit januárban elkezdtünk, új taktikai elemeket átvenni, azokat tudjuk gyakorolni. Sajnos, a héten két meghatározó játékosunk is lesérült, emellett több fiatal játékosunk is jelenleg a Magyar Junior válogatottal készül, ezért nem tudtak még csatlakozni a csapathoz. Ezzel a felállással ennyire voltunk képesek, bár én sokkal többet vártam, de úgy gondolom, hogy rengeteg munka van bennünk, viszont az idő sűrget minket, ugyanis az első két forduló sorsdöntő lesz számunkra. Az első félidőben kipróbáltuk a hét a hat elleni játékot, amiből nem jöttünk ki jól, így a Vecsés tetemes előnyre tehetett szert, ezt magamra is vállalom. A második félidőben már csak az eredményen próbáltunk kozmetikázni, sajnos nem jött össze. Gratulálok a Vecsés csapatának!

Ceglédi KK SE- Vecsés SE 24- 37 (14- 22)

Lászlai Sz.; Hódi L. 3; Aleksza T.; Mojsilov M.; Szabó B. 5; MÜLLER J. 9; Kiss D. 1; Hajdu T. 1; Kollonay Z.; Tamási Zs.; Turi A. 1; Megyeri P.; Pocsai R. 4;

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 16:27, hétfő | Helyi

Elismerések a ceglédi sport ünnepén

Ismét nagyszabású rendezvényen köszöntötték a legjobb női, férfi és utánpótláskorú sportolókat, a tavalyi év legjobb edzőjét és csapatát is a hétvégi sportgálán.

2019. Január 15. 11:05, kedd | Helyi

A doni áldozatokra, hősökre emlékeztek

Történelmi visszatekintéssel és a gimnazisták irodalmi műsorával emlékezett a város a második világháború legnagyobb magyar katonai veszteségére.

2019. Január 11. 16:44, péntek | Helyi

Horror Cegléden: őrjöngő kutya támadt meg több kutyát is egy este alatt

Rettegésben tartotta Cegléd kertvárosát egy őrjöngő kutya csütörtök este. Több kutyára is rátámadt, de még a telkek kerítései is alig-alig tudták megállítani: a kertekbe is megpróbált bejutni áldozatot keresve magának…

2019. Január 09. 14:37, szerda | Helyi

Újévi köszöntő: összefogással a fejlődés folytatódni fog

A fejlődésnek folytatódnia kell és összefogással a most záruló önkormányzati ciklust követően is folytatódni fog - fogalmazott hagyományos újévi köszöntőjében a város polgármestere.