Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Szeptember 27. 12:46, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Verekedés a Park Büfé előtt

Verekedés a Park Büfé előtt

Tettlegességig fajult a szóváltás.

Az elmúlt héten bár minimális mértékben, de csökkenés volt tapasztalható a bűncselekmény elkövetések számában. Továbbra is a vagyon elleni bűncselekmények teszik ki- azon belül is a lopások- az elkövetések nagy részét.

A kerékpárlopások számában is minimális csökkenés volt tapasztalható, az elkövetések helye inkább Ceglédre volt jellemző, Abonyban több felderítés illetve eredményes bíróság elé állítás is történt, ott ennek köszönhetően csökkent a bűnelkövetések száma.

Az elmúlt héten 2 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére:mindkét esetben súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt.

- az első testi sértés Cegléd, Szabadság téren történt, ahol két férfi keveredett szóváltásba a Park Büfé előtt, amely tettlegességig fajult és ennek során az egyik fél 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülést szenvedett.

- a második testi sértés Albertirsa Pesti úton történt, munkából hazaérkezve egy korábbi konfliktus folytatásaként keveredett nézeteltérésbe két férfi akik egyébként kollégák, ezen vita is tettlegességig fajult, melynek során a sértett ebben az esetben is 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció