Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Január 12. 19:20, szombat | Bulvár
Forrás: Blikk

Uzsoráshálózatot buktatott le Ruttner György

Uzsoráshálózatot buktatott le Ruttner György

Bombaként robbant a hír tavaly karácsony előtt: a sztárok ügyvédje, most maga is áldozattá vált.

Ruttner György azért fordult a rendőrséghez, mert nem bírta tovább, hogy uzsorások szorongatják, évek óta több százmilliót kicsikarva tőle. A feljelentés óta nem zaklatják már az ügyvédet, a BRFK gazdaságvédelmi nyomozói pedig már dolgoznak az ügyön.

– A nyomozásra való tekintettel nem nyilatkozhatok – közölte a jogász, de a Blikk úgy tudja, uzsoráshálózat kerülhet rendőrkézre, hiszen az egyik hitelező még előző büntetését töltve, a börtönből – kint lévő élettársa segítségével – behajtotta a havi 10 százalékos kamatokat. A férfi rácsok mögül is irányította illegális pénzügyi üzleteit.

Mint azt a Blikk megírta, a ügyvéd épülő lovas panziójához felvett svájcifrank-hitele miatt került adósságcsapdába. Amikor az évekkel korábbi, még könnyen fizethető részlete havi kétmillióra ugrott, uzsorásoktól kért kölcsön, hogy tovább törleszthessen, és ne veszítse el családjával az otthonát.

Reménykedett, hogy valaki megveszi a farmját, abból mindenkit kifizethet. Az ügyvéd luxusbirtokát jelenleg is tíz ingatlaniroda próbálja értékesíteni, áron alul, 445 millió forintért. Három éve nem akad vevő a hatalmas, úszómedencés, 2 halastavas, borospincés, kosár- és teniszpályás, kőjurtás birtokra, pedig még a lovaknak is hideg-meleg vizes, infraszárítós, kamerákkal megfigyelt boxai vannak. Ruttner korábban a Blikknek elmondta, hogy álma volt az otthonával egybeépített lovas panzió, amibe belebukott.

fotó: helyitipp.hu

Címkék: Ruttner György

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.